Kiderült, mi okozta Gábor Zsazsa halálát

Forrás: AFP -
halál Dr. Life Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsa december 18-án hunyt el, azóta pedig nyilvánosságra került a boncolási jegyzőkönyv, amiből kiderül, mi okozta a díva halálát. 

Gábor Zsazsa 99 évesen, december 18-án hunyt el. A Daily Mail cikkéből kiderült, hogy

a díva először kómába esett, majd kicsivel később szívrohamot kapott és a tüdeje is felmondta a szolgálatot.

A boncolási jegyzőkönyvben az is benne van, hogy Zsazsa már korábban is komoly érrendszeri problémákkal küzdött; több ér is elzáródott a testében.

Gábor Zsazsa Forrás: AFP

Zsazsát az özvegye, Frederic von Anhalt állítólag megpróbálta mesterségesen újraéleszteni, így várta a mentőket, akik sajnos már nem tudtak rajta segíteni.

Zsazsát pénteken temetik, az előzetes hírekkel ellentétben nem kap aranykoporsóta díva. A híresség temetésére hatalmas tömeg várható, köztük jónéhány hollywoodi ikonnal.

Egészségleckék sztároktól, amelyeket megtanultunk 2016-banhttp://www.life.hu/drlife/20161208-selena-gomez-bella-hadid-shannen-doherty-es-magic-johnson-egeszsegleckei-2016-bol.htmlHa egy híresség beteg lesz, akkor két dolgot tehet: vagy igyekszik eltitkolni, csendben gyógyulni, majd utána nyilvánosság elé állni, vagy megtagadja a hallgatást, és nyíltan, őszintén vállalja „gyengeségét" rajongói és a világ előtt. Most összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik inkább az utóbbit választották – és ezzel hatalmas erőt adtak rengeteg egészséges és beteg embernek egyaránt. Dr. LifeAFPKoponya nélkül, vakon született egy csecsemőhttp://www.life.hu/drlife/20161227-vakon-el-koponya-nelkul-egy-thaifoldi-kisgyerek.htmlElképesztő, hogy milyen születési rendellenességek léteznek a világon. Sok borzalommal találkoztunk már, de ez a thaiföldi gyermek, aki koponya nélkül jött a világra, talán a elgsúlyosabb eset. Dr. Life--Tökéletesnek lenni mindenáron: így győzd le a megfelelési kényszeredhttp://www.life.hu/drlife/20161221-a-megfelelesi-kenyszer-legyozese.htmlTökéletes külsejű modellek mosolyognak ránk a tökéletesen megkreált címlapokról egy olyan világban, ahol könnyen úgy érezheti az ember lánya, hogy lemarad valamiről, ha nem elég csinos, vékony, okos, szellemes, rátermett... és még sorolhatnánk. Ebben a felgyorsult, a külsőségeket előtérbe helyező világban nehéz olyan kapaszkodót találni, ami valami más értéket képvisel a külcsín és a pénz helyett. Mindez pedig melegágya annak, hogy egy jó adag megfelelési kényszerrel együtt igyekezzünk megállni a helyünket a hétköznapokban. Ám van rá megoldás. Dr. Life--Tovább él az, aki 25 éves kor felett vállal gyereket?http://www.life.hu/drlife/20161221-hosszabb-ideig-elnek-azok-a-nok-akik-25-eves-kor-felett-szulnek.htmlÉrdekes összefüggést állapítottak meg a szülés és a magasabb életkor között a Kaliforniai Egyetem San Diegó-i Egészségügyi Iskolájában. A vizsgálat szerint azok a nők, akik 25 évesen vagy afelett szülték meg első gyermeküket, nagyobb eséllyel élték meg a 90. évüket. De mi lehet az oka? Dr. LifeThinkstockMagányosan töltötte utolsó napjait George Michaelhttp://www.life.hu/drlife/20161227-george-halalat-drog-es-psziches-betegseg-okozta.htmlSajnos az énekes életvitele nagyban hozzájárult a tragédiához. Utolsó napjait is teljes magányban töltötte. Dr. LifeAz életéért küzd a gyönyörű magyar modell, Magosi Vikihttp://www.life.hu/drlife/20161227-az-eleteert-kuzd-a-gyonyoru-magyar-modell-magosi-viki.htmlKarácsony után újra kórházba kell vonulnia Magosi Vikinek. A gyönyörű modell leukémiás. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.