Sarka Kata: "Véget ért a házasságom"

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata házasság Hajdú Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennyit volt! A csinos műsorvezető megelégelte a napokban megjelent híreket, így a közösségi oldalán végre elmondta, hogyan érez. 

"Sziasztok! Mivel a mai sajtóban olvashattátok, ezért nem mondok újdonságot azzal, ha végre kimondom, hogy Petivel a házasságom véget ért. Az okokról nem szeretnék beszélni sem most, sem a jövőben, kérlek, hogy ezt tartsátok tiszteletben! Nagyon nagyon jó érzés, hogy ennyien írtok, és ennyien bíztattok! Hiszem, és tudom, hogy minden rendben lesz velünk a jövőben, és megálljuk a helyünket hárman is! Nehéz időszakon vagyunk túl, de az élet engem igazol, hogy jó döntést hoztam! Köszönöm, hogy ennyien vagytok mellettem nap, mint nap!"

Sarka Kata és Hajdú Péter házassága véget ért Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Most már biztos, nincs visszaút. A pár nyolc év házasság után döntött a különválás mellett, melyről az első hírek tavaly nyáron röppentek fel. Katának és Péternek két gyermeke van.

Gaál Noémi: "Hidegzuhanyként ért" http://www.life.hu/sztarok/20170105-gaal-noemi-tv2-nem-gondolta-hogy-ez-lesz-a-vege.htmlA TV2 egykori emblematikus arca végre megszólalt távozásával kapcsolatban. TV + Sztárok--Gábor Zsazsa hamvait férje nem hagyta a sírban: kihantolta és hazavittehttp://www.life.hu/sztarok/20170105-hazavitte-ferje-gabor-zsazsa-hamvait.htmlGábor Zsazsát Los Angelesben búcsúztatták, és ott került sor az egykori díva temetésére is. Nem nyugodott azonban sokáig a sírban, ugyanis özvegye néhány nappal később hazavitte hamvait. Frédéric von Anhalt még nem tett le arról, hogy Magyarországra hozza Zsazsa maradványait. TV + SztárokOrigoÉvi 3 milliárdot hozott George Michael egyetlen dalahttp://www.life.hu/sztarok/20170105-evi-3-milliardot-keresett-george-michael-egy-dalaval.htmlA több mint 3 évtizedig tartó sikeres karrierje során született jó néhány felejthetetlen sláger, ám van köztük egy, ami mindenkinek kedves, főleg karácsony idején. TV + Sztárok--Nem semmi! Mihalik Enikő lehet az év playmate-jehttp://www.life.hu/sztarok/20170104-mihalik-eniko-lehet-az-ev-playmate-je-a-playboy-szavazasan-2017-ben.htmlA nyuszis magazin weboldalán már lehet voksolni, ki legyen az idei év playmate-je. Jó hír, hogy Mihalik Enikő is az esélyesek közt van.TV + SztárokOrigoNádai Anikó egyedül maradt: szakított kedvesével http://www.life.hu/sztarok/20170104-nadai-aniko-es-szerelme-kovacs-daniel-richard-szakitott-egymassal.htmlNádai Anikó és szerelme, Kovács Dániel Richárd öt év után a különválás mellett döntöttek. A pár egy rövid közleményben tudatta a hírt. TV + Sztárok--L.L. Junior eljegyezte új szerelmét, aki Körtvélyessy Zsolt színész lányahttp://www.life.hu/sztarok/20170104-l-l-junior-kortvelyessy-zsolt-lanyat-jegyezte-el.htmlHét évig tartott a kapcsolat L.L. Junior és gyermekeinek anyja között, de tavaly októberben kiderült: már hónapok óta nincsenek együtt. Azóta a rapperre már rá is talált az új szerelem. A Barátok közt egykori sztárjának, Körtvélyessy Zsoltnak a lányával jött össze, és már az eljegyzés is megtörtént. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.