Cristiano Ronaldo így ölelgeti új barátnőjét: fotó!

párkacsolat fotó Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Európa-bajnok portugál labdarúgó végre a nyilvánosságnak is megmutatta dögös barátnőjét.

Cristiano Ronaldo hétfőn este a FIFA-gálán gyakorlatilag először jelent meg hivatalos eseményen új barátnőjével, Georgina Rodriguezzel. Az Aranylabda elnyerése után a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél is az év játékosának választott portugál sztár fiával és barátnőjével indult el Zürichbe. Az ünnepségen pedig már örömmel pózoltak hármasban.

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez örömmel pózoltak a kamerának Forrás: AFP/Michael Buholzer

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, az Irina Shayk utódjaként emlegetett barna bombázó tavaly jött össze a sportolóval. Először nem akarták a nyilvánosság előtt is felvállalni a dolgot, ám a jelek szerint megváltozott a helyzet.

Egyre nő a veszély! Sztárok, akik lelkes környezetvédők http://www.life.hu/sztarok/20170109-natalie-portman-es-leonardo-dicaprio-sztarok-akik-kornyezetvedok.htmlA 21. század egyik legnagyobb problémája a globális felmelegedés. Nincs mit szépíteni: Földünk „haldoklik” így a mi feladatunk, hogy helyrehozzuk azt, amit évezredek alatt sikerült tönkretennünk. Szerencsére a világsztárok közül többen is küzdenek egy élhetőbb jövőért. Nézzük, ők hogyan harcolnak az elemekkel. TV + SztárokOrigoKlapka György zálogházában razziáztak, a családnak nincs ideje szervezni a temetésthttp://www.life.hu/sztarok/20170110-klapka-gyorgy-temetese-titok-zaloghazaban-felugyelok-razziaznak.htmlKlapka György halálával rengeteg teendő szakadt a családtagok nyakába: annyi az elfoglaltságuk, hogy még rendesen meg sem tudták gyászolni az üzletembert. A zálogházat felügyelők ellenőrzik, miközben a család a temetést szervezné, bár még azt sem tudják, hol fogják eltemetni az Aranyembert. TV + Sztárok--Jennifer Lawrence Budapesten sétálgat: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170109-jennifer-lawrence-igy-fest-budapesten-a-vilagsztar-foto.htmlA 26 éves Oscar-díjas amerikai színésznő teljesen új frizurával érkezett a magyar fővárosba. TV + Sztárok--Havas Henrik: "Engem már nem lehet megvenni"http://www.life.hu/sztarok/20170109-havas-henrik-keresete-bevetelerol-vallott-az-ismert-musorvezeto.htmlA napokban több olyan hír is napvilágra került, melyek szerint Kálmán Olga után újabb műsorvezető hagyja ott az ATV-t, és a Hír TV-hez igazol. Ezt hamar cáfolták. TV + SztárokOrigoKovács Kati ezért "utálja" Koncz Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20170109-botrany-kovacs-kati-es-koncz-zsuzsa-ezert-nincsenek-joban.htmlBár eddig senki sem tudott arról, hogy Kovács Kati milyen súlyos sérelmeket őriz, nemrég a Teszári Nórának adott interjújában őszintén mesélt az érzéseiről. TV + Sztárok--Új zsűritag A Dalban Caramelhttp://www.life.hu/sztarok/20170108-a-dal-2017-egy-het-mulva-indul-a-valogato.html Immár hatodik alkalommal rendezik meg A Dalt, a közmédia dalválasztó show-ját. A Dal 2017 hat héten át tartó versenyében idén is harminc produkció küzd a végső győzelemért, az első válogató adás január 14-én lesz, a döntőt február 18-án rendezik. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.