Ganxsta Zolee már nem búslakodik: új párja van a rappernek

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Ganxsta Zolee szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan aggódtak Ganxsta Zolee épségéért, miután egykori párjával véget ért a kapcsolatuk. A rapper kétségbeejtő posztokat osztott meg közösségi oldalán, de úgy tűnik, a depressziós időszaknak vége: új szerelem jelent meg az életében.

Halálra rémisztette rajongóit Ganxsta Zolee még augusztusban. Olyan posztokat tett közzé közösségi oldalán, amik nagyon kétségbeejtőek voltak. A szakítás után úgy érezte, semminek nincs értelme.

Ganxsta Zolee már nem szomorú: új szerelme van Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Életem szerelme lelépett. Akkor volt 2-3 olyan hetem, amikor se a zenekar, és még a lányom sem adott pluszenergiát. Tényleg a mezsgyén jártam, azon gondolkoztam, érdemes-e folytatni ezt az egészet"mondta a többi között a rapper, és akkor valóban úgy tűnt, ebből a szakításból nem fog felépülni, miközben volt barátnője már lezártnak tartotta a kapcsolatukat. Úgy tűnik azonban, egy új szerelem begyógyította a sebeket. A Sztárban sztár + 1 kicsi forgatására új kedvesével és lányával érkezett Zolee, aki láthatóan nagyon boldog volt a fiatal hölgy társaságában. A Ripost szerint egyértelműen gyengéd érzelmek fűzik össze őket, csak úgy izzott köztük a levegő az egész felvétel alatt. A lap megkereste a rappert is, de ő nem akart nyilatkozni. "Ezután nem fogok nyilatkozni soha a magánéletemről, eddig sem hozott szerencsét!" – mondta Zolee.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.