menyasszonyi ruha feleség Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb információk láttak napvilágot a jóképű herceg szerelmével kapcsolatban. Lehet, hogy ez volt Meghan utolsó dobása?

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Meghan Markle, a 35 éves amerikai színésznő és a herceg tavaly szeptemberben kezdett el találkozgatni. Bizonyos források szerint viszont már hónapokkal ezelőtt is egy párt alkottak. II. Erzsébet eddig sem nézte jó szemmel a pár románcát, ám a megjelent képek láttán biztos, hogy nemet mond a szerelmükre – írja a Daily Mail.

Harry herceg vajon elveszi egyszer a kedvesét? Forrás: Northfoto

A fiatal színésznő 2011-ben Jamaica mesés partjainál mondta ki a boldogító igent akkori szerelmének, Trevor Englesonnak, akivel két évig élvezték a házaséletet. A válás után Meghan hosszú ideig szingliként élte mindennapjait. Most egy közeli "barát" több fotót is nyilvánosságra hozott az akkori lagziról, sőt az utána lévő buliról is. Nem valószínű, hogy a királyi család ettől még jobban a szívébe zárja a csinos sztárt.

Sokkoló dolog derült ki Harry herceg új kedveséről

Ahogy az várható volt, most minden Harry herceg és új kedvese, Meghan Markle színésznő körül forog. Aki bármit is tud a lányról, az nem rest megszólalni: így tett Meghan féltestvére is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.