Kate Hudson megint megmutatta: ilyen szexin pörög a rúdon a zsínésznő

Forrás: Arthur Belebeau / Shape -
rúdtánc Kate Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két gyermeke is van Kate Hudsonnak, ennek ellenére a teste még mindig vadító. A sztár ráadásul nem is tartozik a kényeskedő hírességek közé, bevállalós és őrülten dögös, amit legutóbbi videója is bizonyít: így pörög a rúdon a színésznő.

Kate Hudson már többször is megmutatta, hogy nincs miért szégyenkeznie. A teste két gyerek után is úgy néz ki, mint egy istennőé, és ezt nem egy alkalommal bebizonyította már. Volt, hogy anyaszült meztelenül pózolt az ablak előtt, de bikiniben is láthattuk már idomait. A színésznő tudja még fokozni a dögösségét: egy igen szexi hóbortnak hódol, amit szintén közzétett.

Kate Hudson tudja mitől döglik a légy Forrás: Arthur Belebeau / Shape

Kate Hudson rúdtánccal tartja karban a testét, és ezt meg is mutatta rajongóinak. A színésznő ebben is tehetséges, legalábbis az általa posztolt videó szerint jó pár fogást elsajátított már a rúdon, és nagyon lelkesen gyakorol!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.