Cserpes Laura és Gyurta Dani végre felvállalták egymást: fotó!

Cserpes Laura Gyurta Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November elején röppent fel a hír, miszerint Gyurta Dani és Cserpes Laura egy párt alkotnak. A szerelmesek ugyan bevallották, hogy együtt vannak, de eddig bujkáltak a nyilvánosság előtt. Nemrég azonban megtört a jég: közös fotót posztoltak.

Mindenki meglepődött, amikor kiderült, hogy Gyurta Dani és Csrpes Laura egy párt alkotnak. A szerelmesekről november elején röppent fel a hír, később fel is vállalták kapcsolatukat, de szerették volna kizárni a nyilvánosságot bimbózó viszonyukból. Éppen ezért nem is nagyon nyilatkoztak egymásról, valamint közös fotókat se nagyon posztoltak.

Gyurta Dani és Cserpes Laura már közös fotót is posztolt Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt, Facebook/Cserpes Laura

Nemrég azonban külföldi kiruccanásukról mutattak pillanatokat. Gyurta Dani és Cserpes Laura egy gyönyörű tigris társaságában készítettek fotót, amit a rajongóiknak is megmutattak. Az énekesnő Instagram-oldalán tette közzé a képet, amin egyértelműen látszik, mennyire összeillenek.

#azujbaratunk

cserpeslaura (@cserpeslaura) által közzétett fénykép,

Magyar sztárok, akik külföldön próbáltak szerencsét http://www.life.hu/sztarok/20170109-gombos-edina-es-pokrivtsak-monika-kulfoldon-kezdtek-uj-eletet.htmlSokan szinte megdöbbentek, amikor Gombos Edina és családja elhagyta az országot, hogy Amerikában új életet kezdjenek. Hiába azonban a meglepettség, hiszen nem ők voltak az elsők, akik ezt a döntést hozták. Íme, néhány olyan sztár, aki maga mögött hagyta a hazáját. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa kimaradt Gesztesi interjúztatásából: nem kérdezte a színészt az ittas vezetésrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170111-demcsak-zsuzsa-nem-interjuztatta-gesztesit-az-ittas-vezetesrol.htmlGesztesi Károly őszintén vallott a Mokkában ittas vezetéséről, ám Demcsák Zsuzsa nem vett részt az interjúztatásában. Ez nem is csoda, hiszen a műsorvezetőt szintén lekapcsolták tavasszal ittas vezetés miatt. TV + SztárokOrigoVV Tivy az iskolai munkáját pankrációra cserélte http://www.life.hu/sztarok/20170110-vv-tivy-pankrator-akar-lenni.htmlVV Tivy egy újpesti iskolában kereste a kenyerét, de most az álmait váltja valóra. TV + Sztárok--Rékasi Károly teljesen kiakadt: "Gerda kedvesen meg akart vele lepni"http://www.life.hu/sztarok/20170110-rekai-karoly-teljesen-kiakadt-egy-turogombocra.htmlRékasi Károly a Facebookon fakadt ki. Fotót is posztolt a túrógombócról, ami kiverte nála a biztosítékot. TV + Sztárok--George Michael többször ki akarta dobni a pasiját halála előtthttp://www.life.hu/sztarok/20170110-geroge-michael-tobbszor-szakitani-akart-fadi-fawazzal-a-halala-elotti-masfel-evben.htmlGeorge Michael megpróbált kilépni a Fadi Fawazzal való kapcsolatából közvetlenül a halála előtt. Az énekes családja szerint szerint ez már nem az első eset volt. Fawaz mindig kihasználta az énekes gyengeségét, és többször visszakönyörgte magát.TV + Sztárok--Az egykori megasztáros Páll Tímea menzeszével és ujjával festhttp://www.life.hu/sztarok/20170110-a-volt-megasztaros-pall-timea-mezeszevel-fest.htmlÉvekkel ezelőtt a Megasztárban indult Páll Tímea, azóta azonban más művészeti ág felé kacsingat. A festészet szerelmese lett, de nem akármilyen képeket alkot: menstruációs vérét ujjával viszi fel a vászonra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.