Sarka Katával van tele a világsajtó

Forrás: AFP, Instagram/katasarka -
Sarka Kata Donald Trump
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a nap nemcsak azért különleges Sarka Kata számára, mert ma posztolta ki a Facebookra, hogy Hajdú Péter megcsalta a házasságuk alatt, hanem azért is, mert róla és Donald Trumpról cikkezik a világsajtó.

A téma az a 2013-as meghívás, amit Trump intézett Katához. A mocskosnak, de alapvetően ártalmatlannak tűnő meghívás miatt Kata ma egy csapásra világhírű lett.

Hoppá! Donald Trumpnak megvolt Sarka Kata? Forrás: AFP, Instagram/katasarka

Három évvel ezelőtt Moszkvában tartották a Miss Universe szépségverseny döntőjét, ahová az esemény tulajdonosaként Kata is elkísérte szépségkirálynőjét. Hajdú Péter felesége a világdöntő utáni bulin találkozott Donald Trumppal. A vállalkozó, akit azóta amerikai elnökké választottak, félreérthetetlen ajánlatot tett a kétgyermekes édesanyának. A szállodai szobájába invitálta, amit Kata Kasza Tibinek mesélt el először. Most azonban a külföldi sajtó is megneszelte a sztorit.

.A Nydailynews az alábbi videót készítette Katáról:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.