Gönczi Gábor felesége két hónappal a szülés után már bomba formában van

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Gönczi Gábor szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gábor híradós életét a párja tette teljessé, hiszen nemcsak harmonikus kapcsolattal, hanem egy gyermekkel is megajándékozta. Két hónapja született meg a kisfiuk, azóta nem láthattuk együtt a párt, de Gönczi Gábor nemrég egy közös fotóval kedveskedett a rajongóinak. Ildi bomba formában van!

Gönczi Gábor nagy örömmel jelentette be két hónappal ezelőtt a Facebook-oldalán, hogy megszületett az első gyermeke. A pár kisfia az Áron nevet kapta, azóta pedig a föld felett járnak a boldogságtól. Gönczi Gáboron érezhető is volt, hogy az összes figyelmét családjának szenteli, hiszen eléggé megritkultak Facebook-oldalán a bejegyzések.

Gönczi Gábor a feleségével mulatott Fotó: Szabó Gábor - Origo

Természetesen ezt senki nem rója fel neki, hiszen végre háromtagúra bővült a családjuk, nemrég azonban a híradós megörvendeztette rajongóit egy közös képpel. A fotón párjával, Ildivel látható egy rendezvényen. Az újdonsült anyuka először mutatkozott a szülés óta, és hihetetlenül jó formában van.

Nagy Feró 71 éves lett - felesége vigyáz rá, hogy csak keveset rosszalkodjonhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-nagy-fero-71-eves-felesege-vigyaz-mar-nem-bulizik-annyit.htmlA napokban ünnepelte 71. életévét a nemzet csótánya, Nagy Feró. Elképesztő formában van a sztár, minimum 20 évet letagadhatna.TV + SztárokOrigoTízmilliós lovakat vásárolt Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-pinter-tibor-szinesz-tobb-tizmillios-lovakat-vett-a-szinhazaba.htmlA színész Barcelonában vett három andalúz lovat, egyet pedig Magyarországról szerzett be, bőven leendő értékük alatt. Az állatokra még így is nagyon sok tanítás vár. TV + Sztárok--Milliókra perelik A klinika Udo Brinkmannját: ügynökének felejtett el jutalékot fizetnihttp://www.life.hu/sztarok/20170116-a-klinika-udo-brinkmannjat-milliokra-perli-uynoke.htmlEgykori ügynöke indított pert a nagy nőcsábász ellen. A klinika című sorozat Udo Brinkmannja ugyanis a vád szerint nem fizetett jutalékot. Ez akár 25 ezer eurójába, vagyis több mint 7 millió forintjába kerülhet. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki 13 évesen Majka: vicces fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170116-majka-foto-a-musorvezeto-13-evesen-igy-meg-sosem-lattad.htmlA 37 éves rapper nosztalgiázott kicsit a hétvégén. Megmutatta, ő hogyan is "keménykedett" fiatalkorában. TV + Sztárok--Titkokat árult el esküvőjéről Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20170116-debreczeni-zita-eskuvo-javaban-zajlanak-az-elokeszuletek.htmlBár a 36 éves fotós nem szívesen beszél a magánéletéről, most az egyszer kivételt tett. Mint kiderült, a pár sok dologhoz ragaszkodik a nagy nap kapcsán. TV + SztárokOrigoFásy Ádám szerint Zámbó Jimmy biztosan nem akart meghalni: tervei voltakhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-fasy-adam-szerint-zambo-jimmynek-tervei-voltak.htmlMindenkit megdöbbentet Zámbó Jimmy halálának híre, hiszen teljesen váratlanul történt a tragédia. Egyes álláspontok szerint a Király öngyilkos lett, de legjobb barátja szerint ez nem történhetett meg, ugyanis Jimmy új lemezt tervezgetett még a halála előtt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.