Féllábbal már disszidált a Megasztár 6 legjobb férfi hangja, Talán Attila

Forrás: facebook.com/talanattilahivatalos -
lemez Megasztár 6 Németország Talán Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán Attila féllábbal már Németországban van, ahogy ő fogalmaz, zeneileg exportálta magát. A Megasztár 6 legjobb férfi hangja a Life.hu riporterével beszélgetett.

Talán Attila a Deutschland sucht den Superstar című tehetségkutatóban szerepelt, és ennek hála, február közepén megjelenik a lemeze is Németországban. Az ő stílusát jobban fogyasztják a németek, mint itthon, a magyarok, nagyobb a piac is, így könnyebben a boldogulás számára külföldön. Attila határozottan jó párkapcsolatban él, négy éve van együtt párjával, Judittal, akinek nagyon hálás.

VV Somának nagyon elfoglalt, komoly dologba fogotthttp://www.life.hu/sztarok/20170119-vv-somanak-rengeteg-a-dolga-van-komoly-dologba-fogott.htmlSoma nem érti, miért mondják, hogy lopja a napot, és nem csinál mást, csak gyúr. A Life.hu riporterének elárulta, hogy elkezdett egy komolyabb dologgal foglalkozni, igenis kőkeményen dolgozik. TV + Sztárok--VV Vivi tiszta vizet önt a pohárba: terhességéről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20170119-vv-vivi-tiszta-vizet-ont-a-poharba-terhessegerol-meselt.htmlVV Vivit a Life.hu riportere faggatta arról, hogy érzi magát, mióta vége a játéknak, mit tervez a jövőben, és mit gondolt, mikor visszanézte magát a VV-ben. Domszky Laci természetesen arról is kérdezte, mi a helyzet a terhességgel. TV + Sztárok--Pamela szerint Berki Krisztián tiszteletlenül bánik a nőkkelhttp://www.life.hu/sztarok/20170119-pamela-szerint-berki-krisztian-megalazza-a-noket.htmlBerkiék illemtanárhoz látogattak el, ott fejtette ki véleményét Pamela a leendő férjéről. Szerinte Berki Krisztián tiszteletlenül bánik a nőkkel, és folyamatosan megalázza őket. TV + SztárokOrigoJennifer Lawrence és Ryan Gosling: ők már látták Budapestet, és ezért szeretik annyira!http://www.life.hu/sztarok/20170119-jennifer-lawrence-es-ryan-gosling-sztarok-akik-jartak-nalunk-ezert-szeretik-annyira.htmlEgyre több igazi szupersztár látogat el hazánkba egy-egy filmforgatás kedvéért. Most épp Jennifer Lawrence időzik nálunk, de nemrég Ryan Gosling és Harrison Ford is itt volt. De miért csinálnak annyi filmet hazánkban? Nem véletlen! TV + Sztárok--Pataky Attilát zavarba hozta Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20170119-pataky-attilat-zavarba-hozta-demcsak-zsuzsa-szoknyaja.htmlDemcsák Zsuzsa időről-időre megmutatja formás lábait a reggeli beszélgetős műsorban. Ezúttal viszont a tökéletes idomok zavarba hozták meghívott vendégét. TV + Sztárok--Újabb tündéri fotó Liptai Claudia kisfiárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170119-cuki-fotot-posztolt-kisfiarol-liptai-claudia.htmlSzerencsére Liptai Claudia egyre bátrabban készít fotót néhány hónapja született kisfiáról, Marciról, vagy ahogy ők hívják, Marcipánról. Ezúttal egy írtó cuki pingvines képet láthatunk a babáról. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.