Puzsér Róbert ezúttal Kozsónak ment neki: feketeöves ízlésbűnözőnek tartja

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt, RTLKLUB/SajtóKlub -
Puzsér Róbert feketeöves ízlésbűnöző Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér Róbert nem kíméli a hírességeket. Az ország legkeményebb kritikusa ezúttal Kozsónak ment neki, természetesen róla is elmondta kendőzetlen véleményét. Puzsér szerint a zenész feketeöves ízlésbűnöző.

Puzsér Róbert sorra veszi górcső alá a hírességeket, és senkit nem kímél. A nyers stílusú kritikus legutóbb Vágó Istvánnak szólt be: "Egy agresszív, szektás nyugger, aki a Facebookon trollkodik" - mondta akkor a kvízmesterről. Hiába verte ki sokaknál a biztosítékot Puzsér Róbert véleménye, a kritikus tovább folytatja a hírességek munkájának sértegetését. Sznobjektív című műsorában ezúttal a tíz "leghitványabb művészt" szedte össze, Kozsó magasan vezetett.

Puzsér Róbert sorra veszi górcső alá a hírességeket, és senkit nem kímél Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt, RTLKLUB/SajtóKlub


"Úgy gondolom, senki sem ártott többet a magyar kultúrának, mint Kozsó. Ő egy fekete öves ízlésbűnöző. Nem voltunk felkészülve rá. Nagyon szomorú, hogy nem tudunk elégtételt venni, és az időt sem tudjuk visszaforgatni. Ráadásul Kozsón sem tudjuk számon kérni mindezt, mert ahhoz tisztában kéne lennie azzal, amit elkövetett. Kozsó és az Ámokfutók tették a rikácsolást kulturális referenciává. Amit tettek, máig jóvátehetetlen. Arról nem is beszélve, hogy az összes száma a szexről szól. Mindegyikben varázslatként adja el, miközben valaki rikácsol a háttérben" - idézi Puzsér véleményét a Ripost.

Hová tűntek? Meg Ryan és Sean Connery is felszívódott Hollywoodbólhttp://www.life.hu/sztarok/20170124-meg-ryan-es-sean-connery-is-eltunt-hollywoodbol.htmlHatalmas sztárok, mindenki ismeri a nevüket ma mégsem tudunk róluk semmit. Filmek vagy sorozatok állandó szereplői voltak, aztán egyszer csak teljesen eltűntek a szemünk elől. Meg Ryan, Sean Connery vagy éppen Macaulay Culkin is szakított a filmek és a reflektorfény világával, de rajtuk kívül is vannak még olyan sztárok, akik teljesen eltűntek a nyilvánosság szeme elől. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa szerint nem volt jövője Pintér Tibor új kapcsolatánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170124-pinter-tibor-exe-a-hinevre-vagyott.htmlPintér Tibor és Ács Beatrix szerelme amilyen gyorsan fellbobbant, olyan gyorsan ki is aludt. Eddig a hírtelen népszerűségre szert tett fiatal lány álláspontját hallhattuk a szakításról, ezúttal viszont Tibor is elmondta a saját véleményét.... TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi 135 millióra perli biztosítójáthttp://www.life.hu/sztarok/20170124-lagzi-lajcsi-135-millios-pert-inditott-biztositoja-ellen.htmlHamarosan bíróság elé áll Lagzi Lajcsi egy 2012-ben leégett maktár ügyében. Hiába volt biztosítása ugyanis, nem kapott kártérítést. Most 135 milliót követel Lajcsi. TV + SztárokOrigoVámos Erika csúnyán összeveszett párjával: lejáratta őt szerelme, szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170124-vamos-erika-osszeveszett-parjaval-szakitottak.htmlEgyedül tölti dél-ázsiai nyaralását Vámos Erika, a távolság ellenére azonban sikerült nagyon csúnyán összevesznie a szerelmével. Csak üzenetekben kommunikáltak, mégis elmérgesedett közöttük annyira a vita, hogy Erika egyedülállóként tér majd haza. A műsorvezető szerint Máté mindkettőjüket lejáratta, ezért le is tiltotta minden platformról a fiút! TV + SztárokOrigoÁcs Bea és Pintér Tibor zokogva döntöttek a szakítás melletthttp://www.life.hu/sztarok/20170124-acs-bea-es-pinter-tibor-sirva-szakitottak.htmlPintér Tibor és Ács Bea kapcsolata néhány hónap után véget ért. A nő Facebook-oldalán tette közzé a szakítás hírét, amiről azóta már mindketten nyilatkoztak. Bea most azt is elárulta, kié volt a végső döntés, és miért. TV + SztárokOrigoKlapka György szexuális szokásairól vallott könyvébenhttp://www.life.hu/sztarok/20170124-klapka-gyorgy-egyszerre-negy-ot-novel-is-lefekudt.htmlKlapka György néhány héttel ezelőtt, 88 éves korában hunyt el. Családja és barátai gyászolják az Aranyembernek is nevezett üzletembert, aki egy életrajzi könyvet hagyott hátra az utókor számára: nem is akármilyen tartalommal... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.