Rubint Réka sms-ben dicséri reggelente Demcsák Zsuzsát

Forrás: Szabó Gábor/Origo -
Demcsák Zsuzsa Rubint Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka igyekszik mindenben a pozitívumot meglátni, és kimutatni is a környezete felé a jó dolgokat. 

Egy reggeli műsor vendégeként Réka elárulta, hogy a rengeteg kedvesség és szeretet mellett azért időnként alaptalanul vádolják őket az emberek. A közösségi oldalon olvasni olykor egy-egy vádaskodó, ítélkező megnyilvánulást, amik miatt Norbi hamar fel tudja kapni a vizet.

Rubint Réka szerint nem szabad foglalkozni az irigykedőkkel Forrás: Szabó Gábor/Origo

Réka azonban másképp kezeli a helyzeteket. Elmondása szerint ilyen emberek mindig lesznek, de véleménye szerint nem érdemes törődni a negatívumokkal. Sokkal inkább arra kell koncentrálni, hogy a bennünk lakozó jót minél többször mutassuk meg a környezetünknek. Ezért szokta reggelente megdicsérni a csinos Demcsák Zsuzsát is sms-ben.

"Soha ne engedd, hogy a körülmények uralják azt a csodát, ami Benned van. Bárki beszél Rólad, ostoba módon, zombiként vizslat, Te csak emeld meg a fejed, és vegyél még nagyobb lendületet!!! Én is így teszem..Mert azok, akik esetenként rólam, a hátam mögött beszélnek, mind ismernek, tudják, hogy ki vagyok. Én viszont egyiküket sem ismerem, és ez egy hatalmas különbség! Járd az utad! Szeretettel! Büszkén! Emelt fejjel! Mert a CSODA Benned van!" - írta közösségi oldalán a háromgyerekes anya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.