Tóth Gabi nem koncertezik: nagy csalódást okozott rajongóinak

Forrás: RTL -
Tóth Gabi visszavonulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi már adott ízelítőt abból, milyen stílusváltáson esett át, és ahhoz, hogy teljesen át tudjon lényegülni, kis szünetet tart. Felfüggeszti például a testvérével közös estjeit, aminek nagyon sokan nem örülnek. 

Tóth Gabi úgy döntött, változtat egy kicsit a művészi stílusán. Már mutatott egy kis ízelítőt abból, mire számíthatnak tőle hamarosan a rajongók, ám a teljes átlényegüléshez egy kis elvonulásra van szüksége. Az énekesnő ezért például felfüggeszti a testvérével közös koncerteket, erről a Facebook-oldalán tájékoztatta a rajongóit. Sokan nem örültek.

Hiányolni fogják Tóth Gabit a rajongói Forrás: RTL

„Kedvesek! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a Sister Act műsor 2017-ben a televíziós színházi elfoglaltságaim, stílusváltásom, alkotói elvonulásom miatt bizonytalan ideig szünetel az Orfeumban. Ezen feladatok nyomán kialakult kötelezettségeim miatt már a január 31-re meghirdetett koncerten való fellépést sem tudom vállalni, így a Sister Act műsor helyett a testvérem, Vera koncertsorozatai kerülnek megrendezésre, vendégművészekkel! Megértéseteket köszönöm és sajnálom, ha szomorúak vagytok emiatt Igyekszünk a jövőben még szebb, jobb, még igényesebb műsorokat színpadra vinni. Ehhez néha el kell vonulni, meg kell újulni! Én is ezt teszem most! Szép hétvégét Mindenkinek!”írta ki Tóth Gabi, és testvére Vera is megosztotta. Sokan azonban nincsenek elragadtatva a hírtől.

„Olyat nem megtartani, ami már meg van hirdetve, hát.... Nem korrekt és nem is vet jó fényt az adott művészre.

Simán megtehette volna , hogy x időponttól nem fogad el felkéréseket és »elvonul«, érthető is lenne, de így... a DAL című műsor, ami most kiemelten fontos számára a nézők szavazataira alapszik (főleg a végén) nem biztos, hogy jókor lépte meg ezt Gabi... Ettől függetlenül sok sikert mindkettőtöknek 2017-ben is” – írta az egyik rajongó, de volt olyan, aki sokkal durvábban fogalmazott.

„Alkotói elvonulásom miatt ... – ne röhögtess te csaj! Életedben nem alkottál még semmi értéket,

miről beszélsz ? A magamutogatás, csöcsdobálás, pecsarázás még nem alkotói tevékenység, csupán egy ősi mesterség űzésének mozdulatai. Vagy netán az érettségi megszerzésével próbálkozol... ?” – írta egy másik kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.