Ezért vált el Jennifer Aniston és Brad Pitt - Nem Angie az oka!

Forrás: AFP -
Brad Pitt Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyos híresztelések szerint Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolatáról dokumentumfilm készül. A munkálatok során azonban érdekes dolgok derültek ki. 

Nem Angelina Jolie a hibás Jennifer és Brad szakításáért. Ezt állítja az a dokumentumfilm, amelyet remélhetőleg minél hamarabb bemutatnak majd.

Jennifer Aniston, Brad Pitt és Angelina Jolie Forrás: AFP

"Bradnek és Jennek már egy ideje komoly gondjai voltak, amikor Angelina feltűnt a színen. Ha nem ő jött volna, akkor Brad megismert volna valaki mást, aki miatt elválik. Ez nem ezen múlott. A filmből végre mindenki megtudja majd, miért szakítottak" – nyilatkozta egy bennfentes, aki részt vesz a produkció megalkotásában.

"A filmből az is kiderül, hogy a Brad ellen felhozott vádak egy része alaptalan, de azt a színész is elismerte, hogy marihuánát fogyaszt" – írta meg a RadarOnline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.