Titkos zaklatója senkiházinak nevezte Baukó Évát

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
beszólás Baukó Éva zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva egy nagyon bizarr esetről számolt be Alekosznak. Titokzatos zaklatója megalázta. 

Fél évvel ezelőt lépett kapcsolatba Éva és a titokzatos hódoló, akivel egy darabig kedélyesen elbeszélgettek, már-már szinte barátok lettek, mikor a férfi elkezdte kérdőre vonni a műsorvezetőt:

Baukó Éva nagyon felhúzta magát a titkos hódolója miatt Forrás: Facebook/Baukó Éva

"Kérdőre vont, hogy miért nem foglalkozom vele? Miért nem szeretem? Aztán, azt írta, hogy őt minden nő akarja és kívánja. Mire én visszaírtam, hogy én nem kívánom" - mesélte Éva.

A férfi erre elképesztően felkapta a vizet, és minősíthetetlen stílusban beszélt a 34 éves nővel, aki teljesen kiakadt a csúnya szavak miatt.

És tudod, mit mondott erre? Hogy én egy önző, senkiházi, rossz k***a vagyok - folytatta a történetét Alekosznak, aki igyekezett elviccelni a dolgokat, de aztán belátta ő is, hogy ennek a fele sem tréfa.

A ma 39 éves Ashton Kutcher még zabpehely- söprögető is volthttp://www.life.hu/sztarok/20170207-ashton-kutcher-furcsa-munkakat-vallalt-zabpehely-soprogeto-is-volt.htmlMár középiskolában is foglalkoztatta a színészet Ashton Kutchert, azonban sok minden más is: birkózott és futballozott is a musicalek mellett. Az élet és az álmai azonban e felé a pálya felé terelték a ma 39 éves Ashton Kutchert: addig küzdött, míg színész nem lett belőle. TV + Sztárok--Angelina Jolie helyett Alicia Vikander lesz Lara Crofthttp://www.life.hu/sztarok/20170207-alicia-vikander-lesz-lara-croft-a-tomb-raiderben.htmlA dán lány című film főszereplője léphet Angelina Jolie helyébe: ő kapta meg ugyanis a Tomb Raider című film főszerepét. Alicia Vikander lesz Lara Croft! TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert helytelennek tartja az iskolai síutakat – posztjában fejtette ki véleményéthttp://www.life.hu/sztarok/20170207-puzser-robert-poszt-iskolai-siutakat-helytelenit-veronai-buszbaleset.htmlPuzsér Róbert vitatható posztjában komoly témát boncolgatott. Szerinte helytelen, hogy az iskolák síutakat szerveznek, tekintve, hogy ez egy extrém sport, ami nem kis veszéllyel jár... TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert helytelennek tartja az iskolai síutakat – posztjában fejtette ki véleményéthttp://www.life.hu/sztarok/20170207-puzser-robert-poszt-iskolai-siutakat-helytelenit-veronai-buszbaleset.htmlPuzsér Róbert vitatható posztjában komoly témát boncolgatott. Szerinte helytelen, hogy az iskolák síutakat szerveznek, tekintve, hogy ez egy extrém sport, ami nem kis veszéllyel jár... TV + SztárokOrigoTóth Gabi már nem használja a Totova művésznevethttp://www.life.hu/sztarok/20170207-toth-gabi-engedett-mar-nem-totova-tobbe.htmlTóth Gabi új zenei projektbe fogott, ehhez pedig választott egy művésznevet is: Totova névre keresztelte magát, aminek nem örültek a felvidéki magyarok. Sokan bojkottálták emiatt az énekesnőt, és úgy tűnik, elérték a céljukat: a Totova név mindenhonnan eltűnt. TV + SztárokOrigoHihetetlen titok derült ki Selena Gomez és The Weeknd kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170207-ezert-van-egyutt-selena-gomez-es-the-weeknd.htmlA napokban egy olyan fotó került napvilágra, amely elképesztő hasonlóságot mutat Selena Gomez szülei és az ő kapcsolata között. Most már teljesen egyértelmű, miért ennyire szoros köztük a kötelék. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.