modellkedés vélemény tinédzserek Orosz Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint tudjuk, Orosz Barbi nem az a típus, aki véka alá rejtené a véleményét. Most éppen arról beszélt, hogy szerinte mennyire káros a tinédzserek modellként való foglalkoztatása. 

Nem meglepő, Valentin-nap közeledtével egyre több reklám jelenik meg, melyek többek között a szerelmeseket célozzák meg. Ennek kapcsán számos divatmárka is szexis ünnepi darabokat kínál főként nőknek, egy ehhez hasonló hirdetésbe futott bele a csinos műsorvezető is.

Barbi egy nagy divatmárka kampányában találkozott egy elképesztően fiatal lány fehérneműs fotójával, emiatt akadt ki. A saját tinikorához képest is sokat romlott a helyzet.

Orosz Barbi szerint egy nő életében mindennek meg van a maga időszaka, nem szabad siettetni a dolgokat Forrás: RTL Sajtóklub

Állítása szerint nem szokása a felesleges negatívkodás, de úgy gondolja, hogy jobban kellene vigyáznunk a felnövekvő nemzedék testi-lelki épségére, és nem kitenni őket olyan szituációknak, melyek során nem a koruknak megfelelően kell viselkedniük.

Véleménye szerint az is probléma, hogy a tinik már nem a maguk tempójában fejlődnek, hanem annál jóval gyorsabban, és ez okozza azt is, hogy a testiségben és érzelmileg is idő előtt kiégnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.