Kiszel Tünde szerelem Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes élet két emblematikus figurája kétségkívül Baukó Éva és Alekosz. Ha róluk van szó, a legbizarrabb és legelképesztőbb jeleneteket láthatjuk a tévé előtt ülve. Ezúttal viszont ismét sikerült mindenkit meglepniük...

Baukó Éva kitalálta, hogy ő elismert újságíró szeretne lenni. Alekosz, hogy segítse barátnője karrierjét, az ország egyik legszakavatottabb médiaszemélyiségéhez, Kiszel Tündéhez vitte tanulni a lányt. Éva először nem értette, miért bukkan fel mindig Kiszel Tünde neve, de végül mindenre fény derült:

Tünci legújabb hódolója és lovagja nem más, mint Alekosz.

Alekosz és Kiszel Tünde Forrás: facebook.com/nagyalekosz, Life.hu

A naptárdíva elmesélte, hogy az ő szívét nem olyan könnyű meghódítani. Szerelmes vacsorák, meghitt együttlétek és mély beszélgetések kellenek ahhoz, hogy egy férfi fel tudja melegíteni. Alekosz szerint benne minden megvan, amire Tündének szüksége lehet, így nem is kérdéses, hogy ők ketten egy tökéletes pár.

Tünde nem ellenkezett, sőt ő volt az, aki bevallotta, hogy több van közte és a Való Világ egykori győztese között puszta barátságnál.

Bár ez a kis szerelmi kapcsolat csak egy játékos interjú kitalált része volt, de ugye nem zörög a haraszt... ki tudja, talán tényleg egy új álompár van születőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.