Sebestyén Balázsék 7 milliót gyűjtöttek a leégett házú családnak

ház leégés Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családi házuk leégése után nincstelenné vált a kétgyermekes család, ám Sebestyén Balázsék a segítségükre siettek. A műsorvezetők és a Rádió 1 hallgatói összesen 7 millió forintot gyűjtöttek a majosházi családnak. 

Alig egy hónapja tett közzé Sebestyén Balázs egy posztot a majosházi család tragédiájáról. A kemény és hosszú munka után felépített házuk ugyanis leégett, így két gyermekkel nincstelenné váltak a szülők. Az eset nagyon megérintette Balázsékat, ezért segítettek a családnak, hogy újra tető lehessen a fejük felett.

Sebestyén Balázs és a Rádió 1 hallgatói segítettek a majosházi családnak Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Januárban kerestek meg bennünket Elviráék, mindenük odaveszett, amikor leégett a házuk.

Úgy döntöttünk, hogy megpróbálunk segíteni nekik abban, hogy újrakezdhessék az életüket.

Nem először csináltunk már ilyet a műsor történetében, és a hallgatók most is mindent bevetettek. Nagyon örülök, hogy ilyen masszív hallgatótáborunk van, és ha segítségre van szükség, mindig összefognak"mondta a Blikknek Sebestyén Balázs. "Mindenünk odaveszett! Ebben a házban volt életünk munkája, az összes emlékünk, a gyerekeink fényképei. Másnap, miután elszállásoltak bennünket a helyi iskolában, mondtam a tízéves kislányomnak, hogy menjen el fogat mosni. Erre válaszolta, hogy de anya, nincs fogkefém. Én meg gyorsan váltottam, jaj, nem baj, akkor vegye fel a pizsamáját, mire annyit felelt, hogy de az sincs! (...)

Először fájdalmat érzetem, aztán az jutott az eszembe, hogy mennünk kell, és csinálni, mindent újra kell kezdünk, minél hamarabb,

hiszen itt a két gyerek, nincs időnk siránkozni!" – mondta az édesanya, Elvira. Rengeteg ember segített nekik, sokan kis összegekkel, így gyűlhetett össze a közel 7 millió forintos támogatás, ami számukra az újrakezdés lehetőségét jelenti.

VV Soma még nem kapta meg a nyereményét: 500 forintja maradthttp://www.life.hu/sztarok/20170208-vv-soma-meg-nem-kapta-meg-a-nyeremenyet.htmlBár megnyerte a ValóVilág legutóbbi szériáját VV Soma, a nyereményét még nem kapta meg, a félretett pénze viszont már elfogyott...TV + SztárokOrigoVoltál már Fenyő Ivánnál? Most itt az alkalom!http://www.life.hu/sztarok/20170208-fenyo-ivan-vendegsegbe-hivja-a-rajongoit.htmlEz sem egy mindennapi kijelentés: a híres színész a közösségi oldalán hirdeti, hogy szívesen látja otthonában a rajongóit egy beszélgetésre. TV + SztárokOrigoÚjra szerelmes Kiss Ramóna - Sikeres kézilabdázó a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20170208-ujra-szerelmes-kiss-ramona-lekai-mate-kezilabdazo-a-parja.htmlKiss Ramóna már nem szingli, új párja ráadásul nem is akárki: a Veszprém kézise rabolta el a színésznő szívét. TV + Sztárok--Titkos zaklatója senkiházinak nevezte Baukó Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20170207-bauko-evat-egy-titkos-zaklatoja-ocsarolja.htmlBaukó Éva egy nagyon bizarr esetről számolt be Alekosznak. Titokzatos zaklatója megalázta. TV + Sztárok--Orosz Barbi kiborult a tini modellek miatt http://www.life.hu/sztarok/20170207-orosz-barbi-kifakadt-a-kozossegi-oldalan.htmlMint tudjuk, Orosz Barbi nem az a típus, aki véka alá rejtené a véleményét. Most éppen arról beszélt, hogy szerinte mennyire káros a tinédzserek modellként való foglalkoztatása. TV + Sztárok--Durva hírek: Ilyen kegyetlen lenne Madonna?http://www.life.hu/sztarok/20170207-madonna-eltiltja-gyermeket-a-szuleitol.htmlHihetetlen hírek keltek szárnyra Madonnával kapcsolatban. Nem szívesen engednék még gyermeket adoptálni sem. Vajon igazak lehetnek a vádak? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.