20 évesen vesztette el a szüzességét Orosz Barbi

szüzesség Orosz Barbara Első szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan udvarló keringett Orosz Barbi körül, de ő türelmesen várt a megfelelő emberre.

A 38 éves sztárt már tini korában is körberajongták a fiúk, de őt ez abszolút hidegen hagyta. A kortársai szinte egytől egyig a szerelem, a csókolózás és a szex témájával foglalatoskodtak, de Barbit ez idő alatt csak a színház mozgatta.

"Nagyon tetszettem a fiúknak, volt, hogy csapatokban jártak hozzánk udvarolni, de nem foglalkoztam velük. Helyettem illendőségből az édesanyám beszélgetett velük. A szüleim kétségbe voltak esve, mi lesz, ha ez így folytatódik" – mesélte Barbi.

Orosz Barbi türelmesen várta a megfelelő személyt Fotó: Margitay Klára/Life.hu

20 éves korában talált rá az első szerelem egy francia–svéd–magyar származású fiú személyében,

aki rendezőnek tanult az egyetemen. Együtt dolgoztak a fiatal férfi vizsgafilmjén, így ismerkedtek meg. Hatalmas szerelem volt, de sajnos a rengeteg munka miatt nem volt idejük egymásra. A kapcsolat felbomlott, de a mai napig tudnak egymásról, és szorítanak a másik sikeréért, boldogságáért.

"Nagyon érzékeny fiú volt, és az első, akit közel engedtem magamhoz. Sokat kaptam tőle érzelmileg, és nagyon izgalmas alkotófolyamataink voltak. Inspiráltuk egymást, éjszakákat beszélgettünk át egy-egy új forgatókönyve kapcsán. Szívesen emlékszem a meghitt pillanatainkra"nosztalgiázott Barbi a Borsnak.

A sztár a mai napig őrzi a régi értékeket, nemrég a közösségi oldalán a fiatalok túlságosan felgyorsult ételéről, illetve a média negatív hatásairól beszélt. A műsorvezető azon kevés hírességek közé tartozik, aki nem fél bizonyos témákról beszélni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.