Pintér Tibor egykori kedvese, Ács Beatrix kiábrándult a sztárból

Forrás: TV2/Mokka -
Pintér Tibor Ács Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és Ács Beatrix kapcsolata már hetekkel ezelőtt véget ért, ám az Édes élet kamerái előtt még láthatjuk tiszavirág életű szerelmük mindennapjait.

Pintér Tibor és egykori kedvese két teljesen különböző világból jöttek, amit az Édes élet kamerái előtt a színész be is vallott. A szakításuk is javarészt emiatt következett be.

Ács Bea és Pintér Tibor zokogva döntöttek a szakítás mellett, Ács Bea, Ács Beatrix, Pintér Tibor Forrás: TV2/Mokka

"Van egy mondás. Nem is tudom, melyik híres színész mondta, ha normális lennék, én lennék a néző! (...) A Bea néző alkat inkább"- magyarázta Tibor.

A fiatal lány első perctől kezdve utálta a helyzetet, hogy asszisztálnia kell Tibor újabb sámános játékához, egy idő után viszont elszakadt nála a cérna.

"Tényleg nagyon unom most már, légyszi fejezd be. Össze fogunk veszni, el fogok menni, ha ezt nem hagyod abba...!"- fakadt ki Beatrix.

Sarka Kata meggyógyulthttp://www.life.hu/sztarok/20170220-breking-sarka-kata-nagy-bejelentest-tett.htmlSarka Kata hatalmas örömhírt tudatott rajongóival közösségi oldalán. Mindenki örülhet! TV + SztárokOrigoA rusnyázós műsorvezető után egy fiatal vállalkozón, Drotár Adriennen röhög az internethttp://www.life.hu/sztarok/20170214-a-rusnyazos-musorvezeto-utan-itt-a-fiatal-vallalkozo.htmlAlig ocsúdtunk fel Megyeri Csilla rusnyázós videóiból, íme egy újabb gyöngyszem: Drotár Adrienn fogtechnikus-politikus-ingatlanközvetítőn röhög az ország... TV + Sztárok--Tom Neuwirth meg akarja ölni Conchita Wurstothttp://www.life.hu/sztarok/20170214-conchita-halalat-akarja-az-enekes.htmlSzörnyű dologra készült az osztrák énekes, Tom Neuwirth: meg akarja ölni teremtményét, Conchita Wurstot... TV + Sztárok--VV Mici édesanyja elmondta véleményét a házasságkötésrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170213-vv-mici-ferjhez-ment-edesanyja-elmondta-velemenyet.htmlVV Mici és Krisztián kapcsolatának nem sok jövőt jósoltak a rajongók, ám ők mindenre rácáfoltak: a hétvégén összekötötték az életüket. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina feltálalta magát- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170210-kulcsar-edina-elo-sushi-lett.htmlKulcsár Edina mindent bevetett, párja mégis inkább a focit választotta... TV + SztárokOrigoMádai Vivien nem prűd, szívesen meztelenkedik otthonhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-madai-vivien-otthon-meztelen-jarkal.htmlMádai Vivien és férje, Zoli nagyon édes párt alkotnak együtt. Nemcsak jól mutatnak egymás mellett, de viccesek, és elképesztően szeretik is egymást. A szerelmesek napja közeledtével Vivien szerelmi életéről is mesélt a hot! Magazinnak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.