Chris Brown halálosan megfenyegette exbarátnőjét

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
fenyegetés Chris Brown halálos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chris Brown nem bír az indulataival, csoda, hogy még van olyan nő, aki képes kezdeni vele. A rihannás botrány után többen is testi sértéssel vádolták, most pedig az exbarátnője azt állítja, a rapper halálosan megfenyegette őt.

Akkor derült ki mindenki számára, hogy Chris Brown milyen ember, amikor kiderült, hogy Rihannát megverte. A sztárpár kapcsolata akkor véget ért, de nem végleg. Rihanna annak idején sírva vallotta be, hogy ennek ellenére ő még szereti a rappert, amiért sokan elítélték. A viszony azonban a sokadik próbálkozás után végül véget ért, az ügyön felbátorodva pedig más nő is vádolta bántalmazással a rappert.

Chris Brown exe távoltartási végzést kért a zenész ellen Fotó: Szabó Gábor - Origo

Nemrég Chris Brown újabb erőszakos ügye került napvilágra, egy exbarátnője azt állítja, a zenész halálosan megfenyegette őt. Karrueche Trannal azután melegítették fel újra a kapcsolatukat, hogy a rapper szakított Rihannával, de nem tartott sokáig a boldogságuk. Kiderült ugyanis, hogy a sztárnak van egy eltitkolt gyermeke, ami újra a pár szakításához vezetett. Chris Brown ezt nem tudta feldolgozni, halálosan megfenyegette a modellt, aki ezért távoltartási végzést kért ellene. A rapper nem ismeri el a fenyegetést – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.