Itt az első közös fotó Diane Krugerről és Norman Reedusról

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Brian Ach -
párkapcsolat Norman Reedus Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta kering a pletyka, hogy Diane Kruger és Norman Reedus, a Walking Dead sztárja összejöttek. Eddig egyikük sem erősítette meg a hírt, innentől azonban kár lenne bármit is tagadni.

Diane Kruger még együtt volt Joshua Jacksonnal, amikor először hírbe hozták Reedusszal. A pletyka alapját a Sky című film szolgáltatta, amelyben ők ketten egy szerelmespárt játszottak. Aztán az Instagramon is megjelent róluk egy fotó, amint egy partin egymás mellett álldogálnak.

Diane Kruger Forrás: AFP/2017 Getty Images/Brian Ach

A héten azonban minden bebizonyosodott, Diane és Norman együtt volt bevásárolni New Yorkban, és erről fotók is készültek. A színésznő nagyon boldognak tűnik, végre eltűnt az a szomorú nő, akit megviselt a szakítása.

Norman Reedus a The Walking Deadben Daryl Dixont alakítja Forrás: Gene Page/AMC
Oscar-díj: Világra szóló cirkusz van Meryl Streep ruhája körülhttp://www.life.hu/trend/20170225-oscar-dij-balhe-van-meryl-streep-ruhaja-korul.htmlÚgy volt, hogy Merly Streep egy Chanel haute couture estélyit visel az Oscar-gálán, de az utolsó pillanatban meggondolta magát.Trend--Először beszélt nagy titkáról Eva Longoria: 18 éves kora óta őszhttp://www.life.hu/trend/20170225-18-eves-kora-ota-oszul-eva-longoria.htmlA legszebb hollywoodi színésznők közé tartozik Eva Longoria, de már tini kora óta küzd az őszüléssel. Trend--Testhez simuló estélyiben mutatta meg gömbölyödő pocakját Amal Clooneyhttp://www.life.hu/trend/20170225-testhez-simulo-estelyiben-mutatta-meg-terhespocakjat-amal-clooney.htmlEgy hónapja bombaként robbant a hír, hogy George Clooney és felesége, Amal ikreket várnak. Az eddig rejtegetett terhespocakot most végre az egész világ megcsodálhatta. Trend--Lady Gaga melltartó nélkül ment bevásárolnihttp://www.life.hu/trend/20170225-lady-gaga-melltarto-nelkul-ment-vasarolni.htmlLady Gaga vagy nem szeret melltartót hordani, vagy egyszerűen csak elfelejtette felvenni a praktikus ruhadarabot. Nem biztos, hogy erre a látványra mindenki fel volt készülve... Trend--Sminkelj úgy, mint a Szex és New York sztárja, Kristin Davishttp://www.life.hu/trend/20170223-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-kristin-davis.htmlA legtöbben a szende Charlotte-ként ismerik a Szex és New York című sorozatból. A bájos színésznő, Kristin Davis szépségpraktikait 52. születésnapja alkalmából elemezzük. TrendAFPMindenki láthatta Kim Kardashian mellét: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170224-kim-kardashian-megmutatta-a-mellbimbojat.htmlKim Kardashian ismét felborzolta a kedélyeket a szexi fotóival: ezúttal a mellbimbóját tette közszemlére. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.