Vajna Timi az Oscar-díjas Mindenki rendezőjével, Deák Kristóffal szelfizett - Fotó!

Vajna Timi Oscar-díj Mindenki (kisfilm) szelfi Deák Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb hatalmas magyar sikernek örülhetünk: a Mindenki című rövidfilm Oscar-díjat nyert. Vajna Timi ezúttal ugyan nem volt jelen a gálán, de egy közös fotóval gratulált a győzelemhez Deák Kristóf rendezőnek és az egész csapatnak.

Ebben az évben is különösen fontos volt számunkra az Oscar-gála, hiszen ismét izgulhattunk egy magyar jelöltért. A Mindenki című rövidfilm meg is nyerte a díjat, aminek rengetegen szívből örülnek. A hazai sztárok is kifejezték boldogságukat, Vajna Timi sem hagyta szó nélkül az újabb magyar büszkeséget.

Vajna Timi is nagyon örült az újabb Oscar-díjnak Forrás: Instagram/Vajna Tímea

Ő ugyan ezúttal nem volt jelen az Oscar-gálán, így nem gratulálhatott a helyszínen a magyar csapatnak, de a távolból ő is izgult a sikerért, és ki is fejezte örömét, ahogy a Mindenki megkapta a kiérdemelt Oscar-díjat.

Timi egy közös fotóval gratulált az elismeréshez, amelyen ő és Deák Kristóf, a rövidfilm rendezője látható.

Turisták sétáltak be az Oscar-gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20170227-tursitak-az-oscar-galan.htmlNem mindennapi élményben volt részük azoknak a turistáknak, akik gyanutlanul sétáltak be a világsztárokkal tömött díszterembe, az Oscar-gála kellős közepén... TV + SztárokOrigoOscar-gála: Égből esett az étel a sztárokrahttp://www.life.hu/sztarok/20170227-etelt-kaptak-a-sztarok-az-egbol.htmlApró kis fehér ejtőernyőkön hullott alá a finom étel az idei Oscar-gálán. A sztárok hasára ezúttal is gondoltak. TV + Sztárok--Oscar-gála: Justin Timberlake fergeteges show-val kezdte az idegi díjátadóthttp://www.life.hu/sztarok/20170227-justin-timberlake-fergeteges-showja-oscar-gala.htmlJustin Timberlake és zenekara indította a 89. Oscar-gálát. Állva tapsolt nekik egész Hollywood. TV + Sztárok--Oscar-gála: Ryan Gosling egyedül érkezett a díjátadórahttp://www.life.hu/sztarok/20170227-ryan-gosling-egyedul-erkezett-az-oscar-galara.htmlRyan Gosling a Golden Globe után az Oscar-gálára is egyedül érkezett. Testvérét gyászoló felesége ezúttal sem kísérte el... TV + Sztárok--Az Oscar-gála előtt csak ketten tudják a világon,kik kapják a díjakathttp://www.life.hu/sztarok/20170226-a-vasarnapi-oscar-gala-elott-csak-ketten-tudjak-a-vilagon-kik-kapjak-a-dijakat.htmlA vasárnapi Oscar-díjátadó gála előtt mindössze két ember van a világon, aki már tudja, hogy kik lesznek a díjazottak, de semmi kincsért sem árulnák el. TV + SztárokAFPKözös fotón Kiss Ramóna és párjahttp://www.life.hu/sztarok/20170226-kozos-foton-kiss-ramona-es-parja-lekai-mate.htmlNemrégiben robbant a hír, Kiss Ramóna már nem szingli. Új párja a Veszprém kézilabdása, Lékai Máté. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.