Brad Pitt egykori kedvesének panaszkodik

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég kelt napvilágra a hír, mely szerint Brad Pitt Jennifer Anistonnak kesereg a csalódásokkal teli szerelmi élete miatt. De vajon mit szólt ehhez az egykor csúnyán faképnél hagyott, gyönyörű színésznő?

A beszélgetés SMS-váltásokkal indult, ugyanis Pitt február 11-én felköszöntötte egykori szerelmét a születésnapján. Mivel Brad akkor még nem tudta Jen telefonszámát, így kénytelen volt kinyomoztatni azt, hogy kapcsolatba léphessen vele.

Jennifer Aniston és Brad Pitt Forrás: AFP/Kevin Winter

Aniston egyik közeli barátja szerint a színésznő végighallgatta, ahogy a nagycsaládos édesapa kiönti neki a szívét, sőt állítólag még a közös múltjukról is szó esett.

Ezért vált el Jennifer Aniston és Brad Pitt - Nem Angie az oka!

Bizonyos híresztelések szerint Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolatáról dokumentumfilm készül. A munkálatok során azonban érdekes dolgok derültek ki. Nem Angelina Jolie a hibás Jennifer és Brad szakításáért. Ezt állítja az a dokumentumfilm, amelyet remélhetőleg minél hamarabb bemutatnak majd. Olvass tovább itt...

Természetesen a 48 éves szépséget nem ingatta meg Pitt érzelmi kirohanása, hiszen ő már túltette magát a múlton, és boldog házasságban él szerelmével, Justin Theroux-szal - írta meg az Elle.

Brad Pitt az élet császára

Egy ideje minden Brangelináék válásáról szól, valamint arról, hogy az 53 éves Pitt ágyát már Kate Hudson, Jolie-ét pedig a hírek szerint Jared Leto melegíti. Eljött hát a ragyogó alkalom, hogy górcső alá vegyük a hatgyerekes apuka korábbi hódításait, hogy tisztán lássuk, mi is történt vele az elmúlt harminc évben. Cikkünket Brad románcairól ide kattintva érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.