Iszak Eszti műsort kap az RTL Klubnál

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Iszak Eszter Iszak Eszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy vágya teljesült Iszak Esztinek. A fiatal szépség az RTL Klub műsorvezetője lesz. 

„Nagyon boldog vagyok, hogy végre bejelenthetem Nektek, hogy mostantól velem is találkozhattok az RTL Klub képernyőjén minden vasárnap délben, mert Somogyi Zoli kollégámmal ketten vezetjük a Stíluskalauz című műsort" – írta az Instagramon Eszti.

Iszak Eszter Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Kasszás Erzsi a Kasza taxiban adott interjút http://www.life.hu/sztarok/20170305-a-kasza-taxinak-adott-interjut-kasszas-erzsi.htmlNagy port kavart az elmúlt héten a CBA üzletlánc Kasszás Erzsi nevével híressé vált reklámja. A kasszásnőt egyébként Balázs Andrea színésznő alakítja, aki Facebook-oldalán is kapott hideget-meleget. TV + SztárokOrigoKirándulni vitte gyerekeit Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170305-kirandulni-vitte-gyerekeit-hajdu-peter-musorvezeto.htmlBár Katával élnek, a Facebook-posztok tanúsága szerint, ha csak lehet Hajdú Péter is örömmel van a gyerekeivel. Noncsi és Dávid pedig jól érzik magukat édesapjukkal, aki szombatra igazán klassz programot talált ki számukra. TV + SztárokOrigoNádai Anikóra számít az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20170304-nadai-anikora-szamit-az-rtl-klub-musorvezetokent.htmlNádai Anikónak december közepe - a ValóVilág fináléja - óta nincs munkája. A műsorvezetőről azóta csak magánéleti válsága okán hallottunk, de most kiderült, milyen jövőt szán neki a csatorna. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy szexiskedik Vajna Tímea Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170304-igy-szexiskedik-vajna-timea-amerikaban-palmafak-alatt.htmlElképesztő fotójával borzolja a kedélyeket Instagramján Vajna Tímea. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoKiderült, mikortől látható Héder Barna a Maradj talpon!-banhttp://www.life.hu/sztarok/20170304-heder-barna-orul-hogy-a-maradj-talpon-t-vezetheti-o-gundel-takacs-utodja.htmlMár Héder Barna vezetésével forgatják a Duna TV vetélkedőjének, a Maradj Talpon! című műsornak az új részeit. TV + Sztárok--Harry herceg eljegyzi Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20170304-harry-herceg-eljegyzi-baratnojet-meghan-markle-t.htmlHarry herceg a nyár végére eljegyzik barátnőjét, Meghan Markle-t. Ezt az egyik barátja az Us Weeklynek mondta el, és azt is, hogy a pár már az esküvőt tervezi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.