Így halt meg a Happy Gang énekese, Mohaman

Forrás: rtl klub -
Mohaman szívelégtelenség Happy Gang haláleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utcán érte a halál a 45 éves Meggyes Rolandot, azaz Mohamant, a Happy Gang alapító tagját.

Mohaman szívelégtelenség miatt lett rosszul, szombaton érte a halál az utcán. Bár köztudott volt róla, hogy volt köze a drogokhoz, az utóbbi időben tiszta volt. A Blikknek a zenész nevelőapja nyilatkozott:
"Teljesen tiszta volt, ez fontos. Egyszer csak összeesett az utcán. Nagyon közeli még a tragédia, most búcsúzom el tőle. Nem tudunk még semmit a temetésről, mindenkitől türelmet kérünk."

Mohaman az X-Faktorban Forrás: rtl klub

Egykori zenésztársát, Vitamint is sokkolta Mohaman halála:
"Tele volt tervekkel, folytatni akartuk a közös zenélést, felfoghatatlan, hogy ez történt. Nem tudtam arról, hogy valamilyen betegsége lett volna, de rosszkedvű sem volt. Beszéltünk róla, hogy nyáron a Balatonhoz is le kellene ugrani."

Cory, a Happy Gang harmadik tagja is nehéz szívvel búcsúzik régi barátjától, bár 2011-ben találkoztak utoljára. Azt mondja, Roland sosem volt egyedül, figyeltek rá, különösen az édesanyja és a nevelőapja gondoskodott róla.

Elmarad Gájer Bálint esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170307-elmarad-gajer-balint-eskuvoje-berendezik-a-hazukat.htmlAz énekes és menyasszonya úgy döntöttek, fontosabb számukra, hogy készen legyen a közös otthonuk, így jövő májusig biztosan nem házasodnak össze.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huIsmét színpadra állna Szilágyi István, a nyomorban élő magyar színészhttp://www.life.hu/sztarok/20170307-ismet-szinpadra-allna-szilagyi-istvan-szinesz.htmlPár napja az egész ország megdöbbent, mikor kiderült, mekkora nyomorban él Szilágyi Isván, akit mindenki Lópici Gáspár szerepének köszönhetően szeretett meg. Egyetlen vágya van már csak a színésznek: még egyszer színpadra szeretne állni.TV + SztárokOrigoKaty Perrynek kajamaradék szorult a foga közéhttp://www.life.hu/sztarok/20170306-katy-perry-nem-mosott-fogat-eves-utan.htmlA sztárok mindent megtesznek a tökéletes megjelenésért, de olykor mégsem sikerül hibátlanul a vörös szőnyegre lépniük. Katy Perry például fogat mosni felejtett el, így kajamaradék volt a foga között. TV + Sztárok--Palvin Barbi egy magyar pasival fotózkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20170306-magyar-pasival-fotozkodott-palvin-barbi.htmlA gyönyörű magyar modellt ritkán lehet látni férfiak táraságában. ám nemrég felkerült egy közös fotó róla és egy magyar fiúról. És nem úgy tűnik, mintha Barbi egy rajongójával készített volna közös képet! TV + SztárokOrigoII. Erzsébet titkos jelekkel kommunikál a stábjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170306-ii-erzsebet-titkos-gesztusokkal-kommunikal-a-stabjaval.htmlII. Erzsébet cselesen üzen a személyzetének, főként akkor, ha ki kell menteni őt egy szituációból. Amikor elege van a beszélgetőpartneréből, vagy készen áll arra, hogy távozzon egy eseményről, különböző jeleket küld a stábjának: forgatja a jegygyűrűjét, vagy a táskájával babrál! TV + Sztárok--Sztárok, akiknek pikáns múltjuk van: Cameron Diaztól Helen Mirrenighttp://www.life.hu/sztarok/20170306-pikans-multu-sztarok-cameron-diaztol-helen-mirrenig.htmlMa már szabadulnának a múltjuktól, de a sztárok nem tudják titokban tartani azokat, amiket egykor elkövettek. Szexvideók, pornófilmek, súlyos függőség vagy erőszak: a legváltozatosabb dolgokat lehet felfedezni a hírességek múltjában, amiket ők szívesen felednének, de az internet népe nem. Cameron Diaz, Drew Barrymore vagy éppen Hellen Mirren is sok mindent kitörölne, ha tehetné... TV + SztárokAFP




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.