Autóbalesetet szenvedett Miskovits Marci, a TV2 műsorvezetője

Forrás: TV2 -
TV2 Miskovits Marci autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 fiatal műsorvezetője, Miskovits Marci autóbalesetet szenvedett. A STOP táblánál ment járművébe egy másik kocsi. A rendőröket is ki kellett hívni, mert a másik sofőr agresszívan viselkedett.

Éppen egy forgatásra tartott barátjával Miskovits Marci, de sajnos nem értek oda. A Red Carpet műsorvezetőjének járművébe ugyanis belementek. Marci a STOP táblánál állt, amikor a másik autó neki ütközött, a vétkes sofőr pedig olyan agresszíven viselkedett, hogy a tévés jobbnak látta kihívni a rendőröket.

Autóbalesetet szenvedett Miskovits Marci Forrás: TV2

"Álltunk a STOP táblánál és kicsit kijjebb gurultunk, hogy belássuk a kereszteződést. Egy másik autós pedig balról levágta a kanyart és egyszerűen nekem hajtott. Persze

egyből kiszállt és ordítozni kezdett, de nagyon fura volt a viselkedése, először azt hittem, ivott.

Én nem szoktam leállni vitatkozni, mondtam neki, hogy inkább hívjunk rendőrt, mielőtt bármit csinálunk " - mondta Marci a Blikknek, aki szerint ő nem volt vétkes, de az eljárás szerint őt is megszondáztatták és megmotozták. "Nagyjából egy órán át helyszíneltek a rendőrök, így le is csúsztam a forgatásról. Az autómat jobban sajnálom, nagyjából 150000 forintos kár ért" - árulta el a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.