Irina Shayk gondosan rejtegeti terhespocakját: Fotó!

Irina Shayk fotó terhesség pocak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Irina Shayk nem szeretné, ha mindenki megbámulná az egyre növekvő pocakját, így a frissen lencsevégre kapott modell egy hatalmas kabát mögé rejti a hasát. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Irina Shayk és kedvese, Bradley Cooper első közös gyermeküket várják. A szerelmesek 2015 tavaszán találtak egymásra, és azóta töretlen boldogságban élnek.

Nem sűrűn töltenek fel magukról közös fotókat a közösségi oldalakra, de a lesifotósok azért tesznek arról, hogy friss képek lássanak napvilágot a párosról. Így kaptak szárnyra Irina legújabb fotói is, amelyeken jól látható, hogy a fiatal szépség gondosan takargatni szeretné az egyre gömbölyödő pocakját.

E mögé a kabát mögé rejtette a testét a szexi modell Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Spot

Azt pontosan nem tudni, hogy a 31 éves sztár a várandósság hányadik hetében jár, de valószínűleg már elég nagy lehet a pocakja, ha takargatni kényszerül.

Így néz ki Kefir és a szerelme: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170313-kefir-megmutatta-gyonyoru-baratnojet.htmlKecskés Tibor, azaz Kefir nagy szerelemben él kedvesével, akivel nemrég romantikus fotót is posztoltak a sztár közösségi oldalán.TV + Sztárok--Jeremy Irons Budapesten sétálgat - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170313-jeremy-irons-budapesten-setalgat.htmlRengeteg világsztár jár mostanában hazánkba forgatni, a többi között Jeremy Irons Oscar-díjas színész is. Nézd meg, hogy sétálgat Budapest utcáin a világsztár! TV + Sztárok--Hujber Ferenc állítja, Jézus csak egy színész volthttp://www.life.hu/sztarok/20170313-hujber-ferenc-szerint-jezus-szinesz-volt.htmlHujber Ferencnek a közeljövőben el KELL mennie, mert szerinte hamarosan ráirányul a világ figyelme. Azt állítja, hogy Jézus színész volt, a halála pedig csak baleset: szerinte egy 10 éves kisfiú halt meg helyette, emiatt pedig hamarosan sok külföldi műsorba be fogják majd hívni. TV + SztárokOrigoKiakadtak Sarka Katára a rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20170313-sarka-katara-kiakadtak-a-rajongoi.htmlSarka Kata ismét kiírta a Facebook-oldalára, hogy nem nyilatkozik magánéletéről, de felháborodva tapasztalta, hogy ennek ellenére mégis ír róla a sajtó. A kommentelői nem hagyták szó nélkül a kiírását, amihez természetesen egy dögös képet is kitett magáról. TV + SztárokOrigoMahó Andrea életében már úton van a Nagy Őhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-maho-andrea-eleteben-uton-van-a-szerelem.htmlMahó Andrea színésznő kollégánknak mesélt legújabb szerelmes szerepéről, illetve elárulta azt is, hogy a magánéletében, jelen van- e az a bizonyos Nagy Ő.TV + SztárokOrigoPippa Middleton kitiltotta Harry herceg kedvesét az esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-pippa-middleton-kulonleges-eskuvoi-szabalya.htmlPippa Middleton és milliárdos szerelme idén májusban mondják ki a boldogító igent. Anglia krémje jelen lesz a fogadáson, kivéve Harry kedvesét, Meghan Marklet... TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.