Modellek, akik a szülés után egyből bombaformába kerültek - Fotók!

modell szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan, mintha a modellek nem is hétköznapi emberek volnának, hiszen a testük folyamatosan úgy fest, akár egy párducé! A híres modellek még a szülés után is bombaformában vannak, mindössze néhány hónap pihenés után már úgy állhatnak a kifutón, mintha mi sem történt volna. Nézd meg, hogyan néztek ki a híres modellek szülés után!

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen a szülés előtt és után is szenzációsan nézett ki Forrás: AFP/Timothy A. Clary

A szupermodell sem várt annak idején sokat a szülés után, de miért is tette volna? Gisele Bündchen úgy nézett ki, mint egy bombázó már két hónappal azután is, hogy életet adott gyermekének! Egy szál bikiniben mutatta meg magát és szuperlapos hasát Gisele. Olyan, mintha nem is szült volna sosem.

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel a szülés után Forrás: Instagram/Angelcandice

Két hónap sem kellett a modellnek ahhoz, hogy visszanyerje szülés előtti alakját. Ugyan nem a kifutón mutatta meg magát egyből, hanem az Instagramon, de így is látszik, hogy milyen bombaformában volt novemberben, miután október elején megszületett a gyermeke: forrónadrágban pózolt!

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen a szülés után nem sokkal ebben a merész ruhában tündökölt Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Akkor is lehetett irigykedni a modellre, amikor még várandós volt, hiszen látszott, hogy nem szedett magára túl sok kilót, a gyermeke születése után meg főként. Mindössze néhány hónap kellett neki ahhoz, hogy visszanyerje régi alakját, amit nem is félt megmutatni a nagyérdeműnek. Chrissy Teigen szinte egyből bombaformában volt.

Abbey Clancy

Abbey Clancy elképesztően nézett ki a szülés után Forrás: NORTHFOTO/Abaca

Második gyermekét szülte a szupermodell, akinek két hónap sem kellett ahhoz, hogy bikiniben bombázó legyen. Senki nem mondaná meg róla, hogy ő egy kétgyermekes anyuka, azok is bőven vágynának egy ilyen testre, akik még sosem szültek. Pedig Abbey Clancyt két hónappal a szülése után már bikiniben fotózták!

Blac Chyna

Sehol egy hurka, sehol egy ránc: a modell teste egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki nemrég szült. Pedig amikor az Instagram-oldalára közzétette ezt a videót, még csak két napos volt a második gyermeke. Nem csoda, hogy eldicsekedett ezzel az alakkal Blac Chyna, hiszen kevesen vannak, akik a várandósság után ilyen remekül néznek ki.

Nádai Anikó szakításán viccelődött Sebestyén Balázs és Vadon Janihttp://www.life.hu/sztarok/20170317-nadai-aniko-szakitasan-viccelodtek.htmlSebestyén Balázs egy fikarcnyit sem lett finomabb, esti műsorában mindenkinek eltalálja a legérzékenyebb pontját, Nádai Anikónak is: a szakításán viccelődtek. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoPintér Tibort üldözi egy rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20170317-pinter-tibort-koveti-egy-rajongoja.htmlPintér Tibor után mindig is bomlottak a nők, ez most sincs másképp. Vannak azonban olyanok, akik túlzásba viszik a rajongást: egy őrült nő minden lépését követi! TV + SztárokOrigoGyőrfi Pál szerint kikapcsolódás lesz A Nagy Duett- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-gyorfi-pal-elsosegelyt-is-nyujtanak-versenytarsainak-a-nagy-duett.htmlGyőrfi Pált többször láthattuk már televíziós pordukcióban. Ezúttal A Nagy Duettben fogja megcsillogtatni énekes és táncos tudását: Fábián Julival mindent bevetnek majd a győzelem érdekében. TV + SztárokOrigoErdei Zsolt, Madár szeret énekelni- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-madar-nagyon-szeret-enekelni.htmlMadár és Judy is szívesen vesznek részt A Nagy Duett című műsorban. Az ökölvívó elárulta: nagyon szeret énekelni. TV + SztárokOrigoVastag Csaba nem számít véres küzdelemre- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-vastag-csaba-es-abraham-edit-komolyan-veszik-feladatukat.htmlVastag Csaba is színesíti A Nagy Duett legújabb sztárvetélkedőjének listáját. Párja pedig a Barátok közt egykori zsémbes karakterét, Claudiát megformáló, Ábrahám Edit lesz. TV + SztárokOrigoÍgy táncol Demcsák Zsuzsa - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-igy-tancol-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa éppen a jól megérdemelt szabadságát tölti, egy kis síeléssel kapcsolódik ki, na meg tánccal! Nézd meg, hogy riszál a műsorvezető. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.