Harry herceg barátnője, Meghan Markle felhagyna a színészkedéssel

"Forrás: AFP/Andrew Cowie " -
Meghan Markle színészet Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg barátnője, Meghan Markle készen áll arra, hogy abbahagyja a színészkedést. Helyette egészen másra szeretne koncentrálni, ráadásul a királyi sarj párjaként nem is nagyon  mutogathatja magát.

A 35 éves Meghan Markle élvezte a színészkedést egészen addig, amíg meg nem ismerkedett Harry herceggel. Körülbelül 4 hónapja alkot egy párt a királyi sarjjal, de máris azon gondolkozik, hogy új hivatás után néz. Egyelőre pontosan nem tudni, hogy mivel akar foglalkozni, de az biztos, hogy a színészkedést már szívesen abbahagyná.

Abbahagyná a színészkedést Meghan Markle Forrás: AFP/Andrew Cowie

A hozzá közel álló forrás szerint a sorozata évadát még befejezi, de utána kilépne a produkcióból, és a színészkedést úgy egészében abbahagyná. Állítólag nem Harry herceg miatt jutott erre az elhatározásra. "Már Harry herceg előtt is fontolgatta, hogy felhagy a színészettel, mert másra akar koncentrálni, olyan dolgokra, amikben szenvedélyesen részt tud venni" - mondta a Daily Mailnek a forrás. Meghan szívesen foglalkozna az emberekkel, korábban már töltött egy hetet Indiában humanitárius küldetésen.

Tóth Vera Amerikában énekelthttp://www.life.hu/sztarok/20170320-toth-vera-los-angeles-egyik-ettermeben-ragadott-mikrofont.htmlTóth Vera jelenleg Amerikában tartózkodik baráti társaságával. Az utazásról természetesen folyamatosan beszámol közösségi oldalain. Innen tudjuk azt is, hogy a minap mikrofont ragadott egy étteremben: így nyűgözte le a közönséget. TV + Sztárok--Lengyel Tamás, A mi kis falunk sztárja szakított szerelmével http://www.life.hu/sztarok/20170320-lengyel-tamas-szakitott-szerelmevel.htmlVége lett Lengyel Tamás kapcsolatának. A színész és szerelme két év után szakítottak, A mi kis falunk sztárja így csak a munkára koncentrál, de azért jut ideje az ismerkedésre is. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoSarka Kata szerint Szabó Zsófi csúnyán elárultahttp://www.life.hu/sztarok/20170320-sarka-kata-szerint-szabo-zsofi-elarulta-a-titkait-hajdu-peternek.htmlSarka Kata és Szabó Zsófi nemrég még elválaszthatatlanok voltak, Kata a színésznő esküvőjén a legjobb barátnőként volt jelen. Kata azonban úgy döntött, hogy nem keresi többet Zsófi társaságát. A Bors megtudta, hogy miért. TV + SztárokOrigoHujber Feri elmondta véleményét a Kincsem című filmrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-hujber-feri-elmondta-a-velemenyet-a-kincsem-cimu-filmrol.htmlHujber Feri a Facebookon osztotta meg véleményét a Kincsem című filmről. Az elejét még értjük. TV + Sztárok--George Michael tudta, hogy nemsokára meghalhttp://www.life.hu/sztarok/20170319-george-michael-tudta-hogy-nemsokara-meghal-az-orvosa-szerint.htmlGeorge Michael orvosa arról beszélt, a zenész méltósággal kezelte, hogy közeleg a vég. TV + Sztárok--Halott babát temetett el a Kensington-palota kertjében Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20170319-halott-babat-temetett-el-a-kensington-palota-kertjeben-diana.htmlJane Parsons, Diana hercegnő személyi titkára 25 levelet ajánlott fel árverésre, amelyeket a hercegnő neki írt még házassága elején. Az írásokból olyan sokkoló, eddig rejtve maradt dolgok is kiderültek, amikről talán jobb lenne, ha nem is tudnánk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.