Nádai Anikó elárulta, milyen az élete egyedülálló anyaként

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Nádai Anikó egyedülálló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó és párja egy közleményben tudatták a rajongókkal, hogy elváltak útjaik. Anikó azóta egyedülállóként éli az életét és elárulta, élvezi-e ezt a helyzetet.

Minden rajongója meglepődött, amikor kiderült, hogy Nádai Anikó és szerelme szakítottak. Egy közleményben tudatták mindenkivel, hogy véget ért a kapcsolatuk öt év együttlét után. Anikó volt párja nem bánkódott sokáig, Kovács Dániel Richárd egy hónappal később már Szorcsik H. Viktóriával volt együtt, ugyan a közleményükben azt írták, nem harmadik fél vezetett a szakításhoz. Anikót jobban megviselték a fejlemények, de a Story-gálán már ő is tündökölt, nemrég Balázséknak pedig arról is beszél, hogy milyen egyedülálló anyaként az élete.

Nádai Anikó elárulta, milyen egyedülálló anyaként Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Nagyon élvezem a szingliéletet. Normálisan váltunk el a párommal. 50-50 százalékban osztjuk el a gyerekfelügyeletet, ennek köszönhetően van énidőm - ahogy Ördög Nóra szokott fogalmazni - találkozom a barátaimmal" - mondta a Gyertek át! című műsorban Anikó, aki nem úszta meg a piszkálódásokat sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.