"Sokan nem hittek nekem" - Megszólalt Demcsák a férje ítélete után

Forrás: tv2 -
Demcsák Zsuzsa ítélethirdetés testi sértés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, jogerős ítélet született Demcsák Zsuzsa férjének ügyében. Kimondták, hogy Kiss József testi sértés és rongálás miatt is bűnös. Azóta pedig megszólalt az ügyben a műsorvezető is.

"Sírtam, amikor megtudtam" – mondta a Blikknek a Mokka műsorvezetője. Nem tagadja, megviselték az elmúlt évek. A nyilvánosság előtt kellett igazolnia, hogy családon belüli erőszak áldozata lett. "Sokan nem hittek nekem, ujjal mutogattak rám, megbélyegeztek, címlapokra kerültem a magánéletemmel és a személyes fájdalmammal, szörnyű évek vannak mögöttem. Nem érzek elégtételt, örömöt, csak megkönnyebbülést, és arra gondolok, hány hozzám hasonló nőnek segítettem a példámmal. Nem szabad eltűrni a megaláztatást, senki nem bánthat" – tette hozzá. Mint mondja, pokoli nehéz volt végigcsinálnia az egészet, és bár az a rengeteg feszültség, ami ráült az elmúlt években, most felszabadult, még fel kell dolgoznia a hírt.

Demcsák Zsuzsa Forrás: tv2

"A gyerekekkel is meg kell beszélnem, hogy mi történt, nem lesz könnyű nekik sem, hiszen az apjukról van szó, de együtt átvészeljük ezt" – mondta a lap kérdésére Demcsák, akinek a legfontosabb, hogy fia és lánya minél kevesebbet sérüljön ebben az időszakban.

Kiss József az ítéletet követően láthatóan csalódott volt,

szerinte egy megvádolt férfinak nagyon nehéz, szinte lehetetlen az ártatlanságát bizonyítani. Elmondta, az elmúlt hónapokban ő már büntetve érezte magát. "Próbáltam elválni 2008 óta, a gyermekeimet felhasználva is benne tartottak ebben a rossz kapcsolatban. Ártatlan vagyok, de az igazi büntetés számomra most az, hogy a gyerekeimet január 13-a óta nem láthattam. Kénytelen voltam negyedszer a gyámhivataltól végrehajtást kérni az elmaradt láthatásaim pótlására vonatkozóan" – mondta a férj, a részletekről és miértekről azonban már nem kívánt beszélni.

Korábbi cikkünkből kiderül, hogy büntetésként 480 ezer forintot, plusz a perköltségeket, körülbelül százezer forintot kell fizetnie. Ügyvédje kérésére mindezt tízhavi részletben teheti majd meg. "A Kúriához fordulunk" – mondta az ügyvéd.

Interjú Shane Tusuppalhttp://www.life.hu/sztarok/20170321-interju-hosszu-katinka-ferjevel-es-edzojevel-shane-tusuppal.htmlA háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő, Hosszú Katinka férje a motivációról, a kitartásról, a kudarc felemelő erejéről mesélt. Shane Tusup Katinkának nemcsak házastársa, de edzője, mentora, üzlettársa és barátja is egyben. Ebbe a különleges kapcsolatba nyerhetünk most betekintést. TV + Sztárok--Jogerős az ítélet: Demcsák Zsuzsát tényleg verte a férjehttp://www.life.hu/sztarok/20170322-demcsak-zsuzsat-tenyleg-verte-a-ferje.htmlEbben a régóta húzódó ügyben kedden végre ítélet született. Igaz, a volt férj és ügyvédje fellebbez a Kúriánál.TV + SztárokOrigoEzt a nevet adta A. J. McLean a kislányának http://www.life.hu/sztarok/20170321-a-j-mclean-vicces-nevet-adott-a-lanyanak.htmlMegszületett A. J. McLean második gyermeke, de azt senki nem tudja, hogy miért kapta a "dalszöveg" nevet. TV + SztárokOrigoNádai Anikó beszólt Ördög Nórának - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170321-nadai-aniko-beszolt-ordog-noranak-foto-video.htmlNádai Anikó először a Gyertek át! című műsorban emlegette Ördög Nórát, most pedig az Instagram-oldalán kóstolta be, persze burkoltan, a tehetséges műsorvezetőt. TV + Sztárok--Pumped Gabo szerint VV Evelin dagadthttp://www.life.hu/sztarok/20170321-pumped-gabo-szerint-vv-evelin-kover.htmlPumped Gabo életéről és világnézetéről rengeteg dolgot megtudhatunk a valóságshow-jából. A gyúrós srác kendőzetlen őszinteséggel mondja el véleményét mindenről, így haverjai barátnőiről is: VV Evelin szerinte például egyszerűen dagadt. TV + Sztárok--Hűha! Sebestyén Balázs felcsapott lemezlovasnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170321-lemezlovas-lett-sebestyen-balazs.htmlSebestyén Balázs megkísérelt szakmát váltani, de szerintünk jobb ha mindenki azt csinálja, amihez ért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.