Tóth Vera megrémült: szakadék felett állt le a hullámvasút

Forrás: Instagram/Tóth Vera -
halálfélelem hullámvasút Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera Amerikában élvezi ki szabadságát barátai társaságában, és bizony az extrém élményeket sem hagyják ki. Az egyik ilyenből azonban rémálom lett: a hullámvasúton halálfélelme volt az énekesnőnek.

Tóth Vera folyamatosan küldi helyzetjelentéseit Amerikából, látszik, hogy kiválóan szórakozik a tengerentúlon. Énekelt és kirándult is amellett, hogy falatnyi sortban mutogatta lábait. Természetesen az extrém élmények sem maradhattak ki, ezért látogattak el a Universal Studióba.

Tóth Vera megrémült: szakadék felett állt le a hullámvasút Forrás: Instagram/Tóth Vera

Kihagyhatatlan mindenki számára, aki Los Anglesben jár, Vera azonban kellemetlen élménnyel távozott. "Mi is készültünk rá, a Harry Potter Szellemvasútra nagyon kíváncsiak voltunk, mert azt olvastuk, kicsit félelmetes, sikongatós. Hát így is volt, élveztük, egészen addig, amíg meg nem állt alattunk a gép. Először azt hittem, hogy pár másodperc leállás az egész. De amikor kiderült a koromsötétben, egy szakadék felett lebegve, lekötött karral, hogy egyelőre nem tudják, meddig tart a műszaki hiba kijavítása... Konkrétan halálfélelmem volt, a barátaim nyugtattak. Végül vagy tíz percig tartott, de addig szörnyű volt" - mesélte a Ripostnak az énekesnő, aki később egy medencés fotót is közzétett.

Várkonyi Andrea jó barátnője Bochkor Gábor exe, Dobó Katahttp://www.life.hu/sztarok/20170322-varkonyi-andrea-baratnoje-bochkor-gabor-exe-dobo-kata.htmlVárkonyi Andrea úgy tűnik, nem féltékeny típus, ugyanis férje exeivel is jóban van. Dobó Kata például nagy barátnője, még négyesben is összejárnak. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSarka Kata visszatért az Instagramrahttp://www.life.hu/sztarok/20170322-visszatert-az-instagramra-sarka-kata.htmlSarka Kata néhány hete jelentett be egy igen nagy problémát: valamilyen hiba miatt eltűnt az Instagramról. Nemrég azonban örömhírről számolt be, méghozzá arról, hogy visszatért. TV + SztárokOrigoTorgyán József özvegye elárverezteti volt férje ruháithttp://www.life.hu/sztarok/20170322-torgyan-ozvegye-eladott-ruhakbol-jotekonykodik.htmlTorgyán József özvegye, Marika elárverezteti egykori férje ruháit, és az ebből befolyt összeget jótékony célra fordítja. TV + Sztárok--Feleség lesz Weisz Fanniból?http://www.life.hu/sztarok/20170322-megkertek-weisz-fanni-kezet.htmlIgazi romantikus leánykérésre készült Péter, Fanni azonban annyira ledöbbent, hogy hosszú másodpercekig köpni-nyelni sem tudott. TV + Sztárok--"Sokan nem hittek nekem" - Megszólalt Demcsák a férje ítélete utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170322-megszolalt-demcsak-zsuzsa-ferje-itelethirdetese-utan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, jogerős ítélet született Demcsák Zsuzsa férjének ügyében. Kimondták, hogy Kiss József testi sértés és rongálás miatt is bűnös. Azóta pedig megszólalt az ügyben a műsorvezető is. TV + Sztárok--Hűha! Sebestyén Balázs felcsapott lemezlovasnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170321-lemezlovas-lett-sebestyen-balazs.htmlSebestyén Balázs szakmát váltott? Lemezlovas lett a rádiós műsorvezetőből... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.