Demcsák Zsuzsa bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa évekkel ezelőtt jelentette fel volt férjét. A vád testi sértés és rongálás volt. Az ügyben jogerős ítéletet született....

A Mokka műsorvezetője családon belüli erőszak vádjával jelentette fel volt férjét évekkel ezelőtt. Az ügy sokáig elhúzódótt és a sztárnak nagyon nehéz volt megélnie az elmúlt időszakot.

Sokan nem hitték el történetét, megvádolták, hogy hazudik.

A műsorvezető mindvégig kitartott állítása mellett, sok erőt adva ezzel nők ezreinek, akik hasonló helyzetben vannak és nem mernek lépni... A jogerős ítélet, miszerint volt férje két vádpontban is bűnös: testi sértés és rongálás vádpontokban, elégtétel neki mindenért.

"Hihetetlen érzés, hogy négy és fél év után gyakorlatilag pont kerülhet ennek a dolgonak a végére. Nagyon nehéz volt ezt végigcsinálni(...) Sokan elfordultak mellőlem, mert nem hitték el, hogy nekem van igazam. Most a visszajelzésekből azt látom, hogy volt értelme..."- mesélt könnyeivel küszködve a mögötte álló időszakról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.