Vanessa Kirby szerelem Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már kezdtünk aggódni, hogy a sármos hollywoodi színész nem talál magának párt, de talán most vége szakad a szingliségének.

Ahogy azt a Life.hu megírta, Tom Cruise és Katie Holmes 2012 nyarától kezdve hivatalosan is külön utakon járnak, ráadásul a sztár a kislányát sem látogatja rendszeresen. Sajtóértesülések szerint a pár Suri nevelése miatt távolodott el egymástól, a katolikus neveltetésű színésznő ugyanis nem akarta, hogy lánya szcientológus legyen.

Az 54 éves szexi sztárapuka azonban nem nagyon találta a párját a válás óta, és már sokan aggódni kezdtek, hogy ilyen régóta szingliként él. Most azonban hírbe hozták Vanessa Kirby színésznővel, aki a Mission Impossible 6-ban szerepel.

Ő lehet Tom Cruise új párja Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A szőke szépséget maga Cruise válogatta be,

miután látta a The Crown című sorozatban. Sokan úgy gondolják, hogy ő lehet a sztár következő felesége, ugyanis bizonyos források szerint nem csak a színészi képességei miatt esett rá Tom választása – írta meg a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.