Vajna Timi színésznő iskola Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik Andy Vajna felesége komoly elképzelésekkel vág neki az amerikai életének, hiszen máris egy neves színitanodában koptatja a padokat. 

Ahogy arról a Life.hu már beszámolt, Vajna Timi férje nélkül költözött Amerikába, mert szeretné megszerezni az állampolgárságot. Ehhez azonban számos követelménynek kell megfelelnie, például 30 hónapot, pontosabban 5 éven belül legalább 2,5 évet kell kint töltenie.

Vajna Timi hamarosan színésznő lesz? Forrás: Instagram/Vajna Tímea

Most azonban kiderült, hogy a rendszeresen szexiskedő üzletasszony nem csak az állampolgárságra hajt, hanem színészkedni is szeretne. Éppen ezért egy kinti iskolában tanulja a színészmesterséget, de nem akármilyen intézményt választott: ugyanott tanul, ahol korábban Jennifer Lopez és Will Smith is.

Mivel a magyar híresség minden adottsággal rendelkezik ami a sikerhez kell, így nem lenne meglepő, ha hamarosan betörne az amerikai filmiparba - írta meg a hot!Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.