családalapítás Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor jelenleg a szinglik életét éli, ám testvére kisbabája benne is felébresztette az apai ösztönöket...

Az énekes nemrég szakított Nagy Réka modellel, és a szinglik életét éli. Bár egy időben hallani sem akart a családalapításról, minden erejével a karrierjére akart konenctrálni, ám mióta ikertestvére, Ben gyereke megszületett, Viktor is másképp látja a gyerekvállalással kapcsolatos dolgokat. Meglepően nyíltan mesélt érzéseiről a Borsnak az énekes.

Király Viktor készen áll a családalapításra Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Tök büszke vagyok a tesómékra! Öröm látni, hogy mennyire jól áll nekik, hogy szülőkké váltak. Én is nagyon élvezem, hogy nagybácsi lettem, mert szeretem a gyerekeket, és úgy érzem, jól is kezelem őket. Már csak nekem kellene elérni, hogy legyen.

Ha jön az igazi, akkor semmi nem érdekel, jöhet a családalapítás!

Nélküle viszont nem megy. Igaz, egy család megnehezítheti a kitűzött álmok elérését, bár, ha az ember mellett ott az igazi, akkor fel lehet osztani a feladatokat, és jól működhet az egész. Régen másképp álltam ehhez a kérdéshez, mert egyáltalán nem akartam családot, most viszont nem utasítom el a témát"- mesélte az énekes.

Hajdú Péter elvenné szerelmét feleségülhttp://www.life.hu/sztarok/20170327-hajdu-peter-nosulne.htmlHajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata tavaly nyáron futott zátonyra. A pár azóta nem kíméli egymást a nyilvánosság előtt sem, éles kritikákból és csípős megjegyzésekből sincs hiány, ha a másik szóba kerül...TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoWeisz Fanni és vőlegénye tiszta vizet öntöttek a pohárba- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-weisz-fanni-es-parja-jovojukrol-beszeltek-video.htmlWeisz Fanni egy ideje nagyon szerelmes, párjával már a közös életüket és az esküvőt tervezgetik. A szerelmes időszakot azonban beárnyékolja néhány komoly pletyka.... TV + Sztárok--Gaál Noémi visszatér a képernyőre?http://www.life.hu/sztarok/20170324-gaal-noemi-visszater-a-mediaba.htmlGaál Noémi Abaházi Csaba, Dudás Ádám és Vágó Piros vendége volt a Sláger FM reggeli műsorában, ahol a többi között jövőjéről is beszélt... TV + Sztárok--Iszak Eszti elárulta, miért tűnt el- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-iszak-eszti-nem-akart-maganeleterol-nyilatkozni-video.htmlIszak Eszti tavasztündérként libegett csodaszép selyem ruhájában az idei Glamour Gálán. Kollégánkank azt is elárulta, miért láthatjuk mostanában csak ritkán hasonló rendezvényeken.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa lezárult bántalmazási peréről mesélt- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170323-demcsak-zsuzsa-lezarult-bantalmazasi-pererol-meselt.htmlDemcsák Zsuzsa évekkel ezelőtt jelentette fel volt férjét. A vád testi sértés és rongálás volt. Az ügyben jogerős ítéletet született.... TV + SztárokMegyeri Csilla, a rusnyázós lány bestresszelt a kamerák előtt - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170322-megyeri-csilla-panikba-esett.htmlA rusnyázásról elhíresült lányt hamar felkapta a média. A botrányos viselkedéséről híres Megyeri Csilla ezúttal az Édes Életben mutatja meg, hogyan él... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.