Jennifer Lopez bemutatta édesanyjának szerelmét, Alex Rodriguezt

Forrás: NORTHFOTO -
Alex Rodriguez Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez mostanában csak úgy falja a férfiakat: legújabb románca viszont egyre komolyabbnak tűnik. Bemutatta édesanyjának is Alex Rodriguezt.

Kicsit úgy tűnik, mintha kapkodna Jennifer Lopez a férfiak után, hiszen a Drake-kel történt rövid románcát is azonnal kihirdette, ahogy legújabb kapcsolatát is szeretné mihamarabb komolyra fordítani. Jennifer Lopez még csak két hónapja jár Alex Rodriguez sportolóval, máris nagy lépésére szánta el magát.

Jennifer Lopez édesanyjával és szerelmével Forrás: NORTHFOTO

A latin díva bemutatta édesanyjának a szerelmét, akivel rengetegszer mutatkozik együtt a nyilvánosság előtt. Nemrég hármasban sétálgattak az utcán annak ellenére, hogy a pár szerint a kapcsolatuk nem komoly, csak ismerkednek egymással, bár úgy tűnik, hogy most már egymás rokonaival is szorosabbra fűzik a viszonyt.

Cristiano Ronaldót csak a ráncok zavarták a szobránhttp://www.life.hu/sztarok/20170403-cristiano-ronaldot-szobran-csak-a-rancok-zavartak.htmlCristiano Ronaldónak szobrot állítottak Madeirán, ami a közvélemény szerint egy kicsit sem hasonlít rá. Kiderült, hogy a focistának mi is a véleménye a szoborról, ezt üzente ugyanis az alkotónak. TV + SztárokAFPÖngyilkos sztárok: tehetségek, akik eldobták maguktól az életükethttp://www.life.hu/sztarok/20170331-sztarok-akik-ongyilkossagot-kovettek-el.htmlA fényűzés és az ismertség nem jelent boldogságot. Sok tehetséges művész dobta el magától az életét, pedig látszólag mindenük megvolt. Sokan rajongtak értük, ők mégsem voltak elégedettek a sorsukkal, inkább önkezükkel véget vetettek az életüknek, hátrahagyva családjukat és gyermekeiket. TV + Sztárok--Jennifer Aniston nem kap ékszereket a férjétől, csak egy papucsothttp://www.life.hu/sztarok/20170331-jennifer-aniston-papucsot-kap-ferjetol.htmlAzt hinnéd, hogy a sztárok drágábbnál drágább ajándékokat adnak egymásnak, de nem Jennifer Anistonék. Ő ugyanis valószínűleg papucsot kap majd a férjétől! TV + Sztárok--Vilmos herceg kényszerből vehette el Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20170331-vilmos-herceg-kenyszerbol-vette-el-katalint.htmlMesés házasságnak tűnik Vilmos és Katalin kapcsolata, ám most azt pletykálják, nem éppen szerelemből házasodtak. Állítólag II. Erzsébet nyomására jegyezte el Vilmos herceg Katalint. TV + Sztárok--Állítják, Szilágyi István fia elszedi az adományokat a művész úrtólhttp://www.life.hu/sztarok/20170331-szilagyi-istvan-fia-elszedi-az-adomanyokat-a-muvesz-urtol.htmlSenki nem meri odaadni Szilágyi Istvánnak, vagy ahogy egy ország megismerte, Lópici Gáspárnak az összegyűjtött adományokat. Attól félnek ugyanis, hogy a nyomorgó színész fia elkölti az összeset, mert állítólag volt már rá példa. TV + SztárokOrigoPataky Attila szerint nem minden ufó barátságoshttp://www.life.hu/sztarok/20170331-pataky-attila-szerint-nem-mindegyik-ufo-baratsagos.htmlPataky Attila már találkozott földönkívüliekkel, ezért hihetünk neki, ha arra kér minket, hogy ne barátkozzunk velük. Nem mindegyik kedves ugyanis! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.