Berki Krisztián nem akarja a nevére venni Pamelát

esküvő Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik a sztáresküvő időpontja, és ezzel együtt a megvitatnivaló kérdések sorozata is. Most éppen azon vitatkoznak a szerelmesek, hogy Pamela milyen nevet viseljen majd a házasságot követően. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Berki Krisztián és Hódi Pamela fergetes esküvőre készül. A sztárpár azt sem rejtette véka alá, hogy az egész ország hivatalos lesz az eseményre, mert szeretnék, ha mindenki tudna az esküvőjükről.

Rengeteg fellépő színesíti majd a lakodalmat, igazi esemény lesz! Természetesen kislányuk, Natika is kap szerepet: ő fogja vinni a gyűrűket, amennyiben nem gondolja meg magát. Most azonban még az elintéznivalókra kell koncentrálni, például arra, hogy mi legyen Pamela új neve.

"Na ne hülyéskedj, most ezt komolyan? Nehogy már Berkiné Hódi Pamela legyél"

Az állatvédők rendőrt hívtak Alekoszrahttp://www.life.hu/sztarok/20170411-rendort-hivtak-alekoszra-az-allatvedok.htmlAz állatvédők rendőrt hívtak Alekoszra, a ValóVilág nyertesére, mert állítólag rosszul tartja a kutyáját. TV + Sztárok--Liza Minnelli volt férje, David Gest meg akarta öletni Elton Johnthttp://www.life.hu/sztarok/20170411-liza-minelli-volt-ferje-david-gest-meg-akarta-oletni-elton-johnt.htmlLiza Minnelli volt férje, David Gest meg akarta öletni Elton Johnt. A producer azért küldött bérgyilkost az énekesre, mert Elton rájött, hogy a férfi valójában meleg! TV + Sztárok--Száraz Dénes eljutott az Everest alaptáborighttp://www.life.hu/sztarok/20170410-szaraz-denes-az-everest-alaptabor-utan-az-island-peaket-veszi-be.htmlEgy kisebb álom már megvalósult: Száraz Dénes a Magyar Everest Expedíció 2017 tagjaként nyolc nap alatt felért az expedíció alaptáborába, ahonnan folytatja útját az Island Peak 6.189 méteres csúcsára. TV + Sztárok--Pumped Gabo lebukott- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170411-pumped-gabo-lebukott-megcsalas-video.htmlPumped Gabo és Ági kapcsolata komoly válságba került. A pumpálós srác egy másik lánnyal szűrte össze a levet, de úgy tűnt, sikerült kimagyaráznia magát – egészen mostanáig... TV + Sztárok--Élő adásban rappelt Ördög Nóra: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170410-igy-rappelt-ordog-nora-elo-adasban.htmlElképesztő előadásnak lehettünk szem és fültanúi, ugyanis Ördög Nóra megmutatta rap-tudását. TV + SztárokOrigoÚjabb arcpirító részlet Pumped Gabóék életéből (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170410-elkepeszto-dolgot-mondott-pumped-gabo-aginak.htmlPumped Gabo ismét meghökkentett mindenkit maga körül, ám ez nem is meglepő, hiszen a valóságshow hőse ehhez ért a legjobban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.