Nagy Ervin és szerelme, Borbély Alexandra megküzdöttek egymásért- Videó!

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Soeren Stache -
Nagy Ervin Borbély Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tilla műsorában vallot őszintén kapcsolatáról Nagy Ervin és Borbély Alexandra. A kezdeti nehzéségek és fájdalmak után végre egymásnak és olthattalan szerelmüknek élhetnek.

Afiatal szerelmesek nehezen mesélnek megismerkedésük időszakáról, ugyanis, mint mondják, bűnös viszonyként indult a szerelmük.

Ervin, amikor beleszeretett Alexandrába, még családos ember volt,

akit kislánya és akkori társa várta otthon. Erkölcsi és lelkiismereti problémákkal kellett megküzdeniük, hatalmas fájdalmak és bonyodalmak árán sikerült egymás oldalán kikötniük.

Nagy Ervin és szerelme hatalmas nehézségek árán találtak egymásra Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Soeren Stache

"Ez egy nehéz téma, mert nekem akkor még volt családom. Ez a szerelem egy átfedésben lett (...) Mindkettőnk életében ez egy közös titok volt, egyfajta bűn. Nagyon sok vért folyt ki, nagyon nagy harcok árán itt ülünk egymás mellett. Soha nem volt felhőtlen, mindig éreztük, hogy ez nem szép, mégis olthatatlan vágy van"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.