Nagy Ervin házasságot és gyerekeket tervez új kedvesével, Borbély Alexandrával

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Soeren Stache -
Nagy Ervin házasság Borbély Alexandra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Ervin megtalálta az igazit, csakhogy amikor találkozott Borbély Alexandrával, nem volt egyedülálló. Kapcsolatban élt a kislánya édesanyjával. Úgy döntött azonban, hogy lezárja a múltat és új életet kezd, most pedig boldogabb, mint valaha.

Nem volt egyszerű Nagy Ervinnek és Borbély Alexandrának, hiszen a színész nem volt egyedülálló, amikor megismerkedtek és egymásba szerettek. Nagy Ervin kislánya édesanyjával élt, így nehéz volt meghoznia a döntést. Végül úgy határozott, új életet kezd Alexandrával.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Soeren Stache

"Együtt éltem a kislányom édesanyjával, igaz, egy ideje már sokat küzdöttünk azért a kapcsolatért. Amikor Szandrával elkezdődött, nem tudtam, hogyan tovább: tegyek-e újabb próbát, vagy kezdjek egy teljesen másik életet.

Sok munkám volt abban, hogy végül teljesen lezártam a múltat, és belevágtam az újba.

Hálás vagyok a volt páromnak, csodálatos embernek tartom, mert partner volt abban, hogy ki tudjam alakítani az új életemet. Ritka szerencsés ember vagyok" - mondta a Best Magazinnak Nagy Ervin. Alexandra pedig azt árulta el, mennyire komoly a kapcsolatuk. "Pár év múlva akár jöhetnek a gyerekek..." - mondta a színésznő.

"És egyszer majd össze is házasodunk"

- kontrázott Nagy Ervin, akinek eddig még nem kötötték be a fejét, úgyhogy ez tőle tényleg nagy szó.

"Erre csak annyit lehet mondani, hogy találtam és beleszerettem egy olyan nőbe, aki überelhetetlen"

- mondta a színész.

Aleska a Tinderen keres pasit - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-aleska-a-tinderen-pasizik.htmlAktívan keresi párját Aleska, de egyelőre még nem talált olyat, akivel szívesen találkozna is. A Tinderen próbálkozik, és elárulta, milyen típusú pasit fog választani! TV + Sztárok--Gaál Noémi visszatér a képernyőre?http://www.life.hu/sztarok/20170324-gaal-noemi-visszater-a-mediaba.htmlGaál Noémi Abaházi Csaba, Dudás Ádám és Vágó Piros vendége volt a Sláger FM reggeli műsorában, ahol a többi között jövőjéről is beszélt... TV + Sztárok--Tóth Gabi nagyon örül az Év énekesnője díjnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170324-toth-gabi-orul-az-ev-enekesnoje-dijnak.htmlTóth Gabié lett a megtisztelő díj, idén ő lett az Év énekesnője. A sztár a Life.hu-nak elárulta, milyen öröm is ez számára, valamint azt is, hogy hol tartja az ereklyéit.TV + SztárokOrigoDukai Regina elárulta, kit látogatott meg Dominikán- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-dukai-regina-dominokan-nyaralt-video.htmlDukai Regina egyenesen Dominikáról érkezett a Glamour Gálára. Csokibarnán és kipihentem mesélte el, kit látogatott meg a fantasztikus, egzotikus szigeten.TV + SztárokOrigoWoman of the year 2017 - Íme, a díjazottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170323-woman-of-the-year-2017-glamour-gala-dijazottjai.htmlCsütörtök este újra átadták a Glamour-díjakat. A Woman of the year 2017-es díjazottjai ők lettek. TV + Sztárok--Bódi Sylvi megszökött a forgatásról - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170323-bodi-sylvi-forgatas-alatt-szokott-el-szorfozni.htmlAz Exek az édenben háziasszonya, Bódi Sylvi minden lehetőséget megragad, ha a szörfözésről van szó. Ezúttal a forgatási szünetben ruccant el a Karib-tengerre. Tudod, ki kísérte el? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.