Tom Cruise és Vanessa Kirby viszonya egyre szorosabb

szerelem nőcsábász Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először hozták őket hírbe, és úgy tűnik nem is alaptalanul. Itt tart most a színészek viszonya. 

Tom Cruise és volt felesége, Katie Holmes 2012 nyarán váltak el, de a sármos színész azóta csak futó kalandokba keveredett. Nem tudni, hogy szándékosan kerülte-e az érzelmeket, vagy csak egyszerűen nem találta meg a nagy őt, de most egy újabb komoly kapcsolat van a láthatáron.

Korábban már kiderült, hogy egy fiatal szépség csavarta el a sztár fejét, aki a Mission Impossible 6-ban szerepel.

Tom Cruise és Vanessa Kirby Forrás: Getty Images

Bizonyos információk szerint Cruise sokáig várt arra, hogy találkozhasson Vanessa Kirbyvel, aki csak nehezen adta be a derekát a randizgatásra, de utólag nem bánta meg a döntését.

"Tom teljesen odavan Vanessáért, folyamatosan üzenetekkel bombázza, ajándékokat vesz neki és nagyon törekszik arra, hogy a jövőben hivatalosan is egy pár lehessenek" - mesélte a színéz egyik barátja.

Az 51 éves édesapát az sem hozza zavarba, hogy Kirby mindössze 28 éves. Annyira elbűvölte a szőke sorozatsztár kifinomultsága, hogy nem bír rajta kívül semmi másra gondolni - írta meg a hot! Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.