Mégsem válnak: Hajdú Péter és Sarka Kata házasok maradnak

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata válás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter úgy érezte, nincsen helye az életben egy válásnak, így nem ment el a békítőtárgyalásra. Sarka Kata hiába várta...

Hajdú Péter és Sarka Kata még egy ideig biztosan házasok maradnak. Szerdán, 13 órakor kellett volna a férjnek és a feleségnek megjelennie a bíróságon, Hajdú azonban nem ment el, ezzel pedig ismét megszüntette az eljárást, a kereset semmis. A következő tárgyalás csak hónapok múlva lehet.

Könnyek és fájdalom 2016-ban: ők döntöttek a szakítás mellett Forrás: Facebook/Hajdú Péter


"Egész egyszerűen nem volt kedvem ehhez az egész felhajtáshoz, semmi sem sürget, ezért döntöttem úgy, hogy nem megyek el. Nem éreztem azt, hogy két nappal a születésnapom után egy válásnak helye lenne az életemben. A kapcsolatunk Katával nem változott az elmúlt hónapokhoz képest, az viszont nem igaz, hogy háborúzunk egymással, normális a viszonyunk és a kommunikáció köztünk. Elsősorban a gyerekekről beszélgetünk" - mondta Hajdú Péter a Blikknek, aki azt is elárulta, hogy a gyerektartásban már megegyezett Katával, a vagyont azonban még nem osztották el.

A Bors információi szerint Hajdú 2 x 75 000 forintot fizet Katának a gyerekek után, azonban ez nem hivatalosan megállapított összeg, Péter ennyit ajánlott, Kata pedig elfogadta.

Hajdú nem tervezi, hogy a közeljövőben újra beadja a válókeresetet. Azt mondja, ha Kata beadja még egyszer, akkor nekifutnak megint. Lehet, hogy Hajdú azt reméli, hogy mégis együtt maradnak?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.