Liptai Claudia nem alszik: Marci sokszor felébred éjszaka

Forrás: Liptai Claudia / Facebook -
anyaság Liptai Claudia alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudia kétgyermekes anyukaként nem először tapasztalja meg, hogy az alvás egy kisbaba mellett olyan luxus, amit nem engedhet meg magának. Hiába a türelem, a megértés, egy idő után ez mégis igazi kínzással ér fel.

Már lassan hat hónapja, hogy megszületett Liptai Claudia kisfia, a műsorvezető pedig időről időre megosztja tapasztalatait a rajongóival. A mindennapjaiban most az anyaságé a főszerep. Kétgyermekes anyukaként Claudia már tudja, hogy milyen nehézségekkel néz szembe egy újszülöttel, mégis elhalványultak már az emlékek Panka óta.

Liptai Claudia kisfia miatt alig alszik Forrás: Liptai Claudia / Facebook

Természetesen végtelen szeretettel és türelemmel fordul a kisfia felé, mégis van egy dolog, ami elképesztően hiányzik neki, mégpedig az alvás. Bár Marci sokkal többet alszik, mint Panka, így is sok szenvedéssel jár az éjszakai felkelés.

Tehát nála sem alszom egybefüggően többet négy-öt óránál. Ami lássuk be, egy idő után kínzással ér fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.