George Clooney mégsem akar családapa lenni?

válság George Clooney kapcsolat Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig mindenki azt hitte, hogy a szerelmesek teljes harmóniában várják az ikreket, de bizonyos információk szerint ez nem így van...

Amal és George Clooney szülők lesznek, ráadásul kétszeresen, hiszen a sztárfeleség ikreket vár. Eddig azt hittük, teljes egyetértésben készülnek a családi életre, de Clooney barátai szerint nagy bajban vannak.

A gólyahír után sülve főve együtt voltak, boldogan adták az interjúkat a terhesség kapcsán, de mostanság egyre ritkábban látni őket, sőt állítólag már nem is alszanak egy szobában.

George és Amal Clooney házassága válságba került? Forrás: Valery Hache / AFP

"Nem biztos, hogy George fel tud nőni az apaszerephez. Bepánikolt, csapdában érzi magát, hiszen teljesen felborult az élete. Amal kizárólag a gyermekvállalással kapcsolatos témákról beszél, és Clooney ezt nem tudja kezelni" - mondta az egyik barátja.

A kismama eddig sem nézte jó szemmel a férje italozását, de amióta terhes, egyenesen képtelen elviselni. Az 55 éves színészt ez is zavarja, titokban kell iszogatnia, mert másképp nem tudja levezetni a stresszt.

Az is kiderült, hogy nemcsak a gyerekek neveit illetően nem tudnak megegyezni, hanem abban sem, hogy melyik országban szülessenek meg a kicsik. Arról nem is beszélve, hogy állítólag teljesen különböző nevelési elveket vallanak - írta meg a Story Magazin.

A 77 éves Al Pacino és a 38 éves barátnője - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170427-a-77-eves-al-pacino-es-a-38-eves-baratnoje.htmlKorunk egyik legnagyobb színésze, Al Pacino nemrég töltötte be a 77. életévét, de még mindig tudja, mitől döglik a légy. Modell barátnője 39 évvel fiatalabb nála, és úgy turbékolnak, mint a fiatalok!TV + Sztárok--Rékasi Károly komoly anyagi gondokkal küzdhttp://www.life.hu/sztarok/20170427-rekasi-karoly-komoly-bevetelkiesestol-szenved.htmlA híres színész komoly balesetet szenvedett lassan 2 éve, de a biztosító még mindig nem fizette ki a kártérítését. Rékasi Károly helyzete olyan rossz, hogy már anyagi problémákkal küzd. TV + Sztárok--Szűcs Judith 15 évesen vesztette el a szüzességéthttp://www.life.hu/sztarok/20170427-kis-tinikent-vesztette-el-a-szuzesseget-szucs-judith.htmlA magyar énekesnő nagyon fiatalon találta meg élete első szerelmét, ezért nem meglepő, hogy a szüzességét is fiatalon vesztette el. Így emlékszik vissza Szűcs Judith! TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most a Família Kft. Debbie-je, azaz Deborah Kim Javorhttp://www.life.hu/sztarok/20170427-igy-nez-ki-most-a-familia-kftbol-ismert-debbie.htmlA Família Kft. az egyik legnépszerűbb magyar televíziós sorozat volt, szereplőit a nézők a szívükbe zárták. Most megnézhetjük, hogyan fest az egyikük, akit már nagyon régóta nem láthattunk. Íme, a sorozat Debbie-je! TV + SztárokOrigoJohnny Depp a menedzserei miatt adósodott elhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-johnny-depp-szerint-a-menedzserei-gazdalkodtak-rosszul-a-penzevel.htmlJohnny Depp korábbi menedzsereit hibáztatta egy szerdai interjúban anyagi problémáiért, cáfolta a luxuséletmódjáról szóló vádat, ugyanakkor leszögezte, hogy arra költi a pénzét, amire akarja, "akár vattagolyókra is".TV + Sztárok--Először beszélt férje haláláról Görbe Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20170427-gorbe-nora-eloszor-beszelt-ferje-halalarol-dr-ormos-peter.htmlGörbe Nóra a Story magazinnak adott interjút élete eddigi legnagyobb tragédiájáról: a színésznő tavaly augusztusban vesztette el férjét, legyőzte a rák. 12 évig voltak házasok. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.