Diana hercegnő élhetne, ha megtartotta volna a testőrségét

Forrás: Wikipédia -
élet testőr Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegnő lassan 20 éve halt meg, de még mindig derülnek ki titkok az életéről. Volt testőre most azt állítja, Diana még élhetne, ha megtartotta volna a testőrséget.

Megszámolni is nehéz, mennyi titokra derült fény Diana életéről, a halála után. Már 20 éve, hogy a hercegnő elhunyt, de még mindig derülnek ki róla újdonságok. Ő volt például az egyetlen, aki tudott komornyikja másságáról, de arra is fény derült, hogy sokat várt az 1997-es évtől, attól, amelyben életét vesztette.

Diana hercegnő még ma is élhetne Forrás: Wikipédia

Most egy újabb részletre derült fény, melyet volt testőre osztott meg a nyilvánossággal. Szerinte ugyanis Diana hercegnő ma is élhetne, ha megtartotta volna a testőrségét. Ken Wharfe egy televíziós interjúban elárulta, ő arra figyelmeztette Dianát, hogy ne adja fel a biztonságát.

Az egyetlen dolog, amit nem szabad feladnod, az a biztonságod. Erőteljesen javaslom, hogy ne tedd"

írja a Daily Mail

Íme Gryllus Dorka és Simon Kornél kisfiahttp://www.life.hu/sztarok/20170503-hatalmasat-nott-gryllus-dorka-kisfia.htmlGryllus Dorka és Simon Kornél nem gyakran mutatnak fotót gyermekükről, de a színésznő ezúttal kivételt tett.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huEzért szakítottak Weisz Fanniék: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170503-weisz-fanniek-elmeseltek-miert-dontottek-a-szunet-mellett.htmlFanni és Péter boldog párkapcsolatban éltek, de nem volt ez mindig így. Két és fél évvel ezelőtt szünetet tartottak, erről meséltek most egy interjúban. TV + Sztárok--Egymásra talált Stohl Luca és Peller Károly http://www.life.hu/sztarok/20170503-stohl-luca-es-peller-karoly-baratok-lettek.htmlStohl Luca és Peller Károly nagyon jól érezték magukat A Nagy Duett műsorában. Olyannyira, hogy ezután is szeretnének együtt dolgozni. TV + SztárokOrigoIstenes Bencéék csokimúzeumban jártak: Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170503-istenes-bence-es-a-csaladja-csoki-muzeumban-jartak.htmlIstenes Bence a vlogjában mindenről tudósítja a követőit. Éppen ezért nem maradtunk le a kis család apró összezördüléseiről és csokimúzeumban tett látogatásáról sem. TV + Sztárok--Baukó Éva megmutatta dekoltázsát - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170503-bauko-eva-megmutatta-dekoltazsat.htmlBaukó Éva nagyon szereti megmutatni, milyen szexi is ő, éppen ezért posztol dögösebbnél dögösebb fotókat. Most épp a dekoltázsát villantotta meg! TV + Sztárok--David Schwimmer, a Jóbarátok Ross Gellerje elvált http://www.life.hu/sztarok/20170502-david-schwimmer-a-jobaratok-ross-gellerje-elvalt.htmlDavid Schwimmer színészként már többször megélhette, milyen elvált embernek lenni, a való életben viszont eddig még nem. A Jóbarátok sztárja a sorozatban háromszor is elvált, magánemberként viszont most először. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.