Brad Pitt a GQ Magazin címlapján: szörnyen néz ki - Fotó!

Forrás: AFP -
Brad Pitt GQ magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt a magányába és a csendbe burkolózott a válás hírének kirobbanása után, és úgy tűnik, azóta sem állt talpra. A GQ Magazin nyári számának címlapján a színész szomorúbbnak tűnik, mint valaha.

Brad Pitt kerülte a nyilvánosságot azóta, hogy kirobbant a válási botrányuk Angelinával. Ez nem is csoda, hiszen a színészt sok mindennel vádolta egykori felesége, egyebek között például a gyermekek bántalmazásával. Az FBI végül ártatlannak nyilvánította Brad Pittet, de az elmúlt időszak jócskán nyomott hagyott rajta, és ezen a profi fotók sem segítenek.

GQ (@gq) által megosztott bejegyzés,

A színész először adott nagyinterjút azóta, hogy kiderült, elválnak Angelina Jolie-val. A GQ Magazin nyári számában jelenik meg a beszélgetés a színésszel, ehhez pedig természetesen szép fotókat is készítettek, kár, hogy a címlapról Brad Pitt szomorúan, szinte siralmasan köszön az olvasóknak. Úgy tűnik, jobban megviselte őt ez a botrány, mint gondoltuk, pedig a hírek szerint már randizgat is!

GQ (@gq) által megosztott bejegyzés,

GQ (@gq) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.