Pamela Anderson brutálisan szexi: Fotó!

szexi Baywatch Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Anderson megmutatta mitől döglik a légy: a szőke szépségen abszolút nem látszik az idő múlása. 

Pamela Anderson ismét magára vonta mindenki tekintetét, hiszen a Baywatch bemutatójára elképesztő szexisen érkezett. A sztár olyan jó formában van, hogy tavaly ősszel be mert vállalni egy meztelenkedős filmjelenetet is.

Ebben a ruhában szexizett a sztáranyuka Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alexander Tamargo

Ez nem meglepő, ugyanis a 49 éves színésznő alakját sok huszonéves megirigyelhetné. Éppen ezért a filmbemutatóra is egy földig érő csillogó estélyiben érkezett, ami külön hangsúlyt helyezett a nőies vállára, dús kebleire és a karcsú derekára.

A szuperszexi színésznő néha mégis egyedül érzi magát Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jason Koerner

Bizonyára számtalan férfi környékezi meg Pamelát, aki ennek ellenére régebben azt nyilatkozta, hogy nagyon hiányoznak az intim együttlétek az életéből, bár ezen kívül nincs oka panaszra. Például olyan jó kapcsolatot ápol a gyerekeivel, hogy a legidősebb fiának még randitippeket is adott.

Kiderült, ki mutatta meg csupasz fenekét az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20170515-o-mutatta-meg-feneket-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlHatalmas baki történt az Eurovíziós Dalfesztivál élő adásában: egy ismeretlen férfi felkapaszkodott a színpadra, és megmutatta a fenekét! Kiderült, hogy ki volt az elkövető... TV + Sztárok--Tóth Gabi megmutatta új szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20170515-toth-gabi-uj-szerelme.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tóth Gabi és Trap kapitány útjai szétváltak. A páros a szakítás mellett döntött, de továbbra is jó kapcsolatot ápolnak, jóban maradtak, szakmai munkájukat és közösen folytatják. TV + SztárokOrigoÁbrahám Edit esett ki a Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170515-abraham-edit-kiesett-a-nagy-duettbol.htmlEgyre kevesebben csillogtatják meg tudásukat A Nagy Duett színpadán, ezen a héten Ábrahám Editnek és Vastag Csabának kellett búcsúznia. A színésznő szerint nem tudták elbűvölni a közönséget. TV + SztárokOrigoÉlő adásban szaltózott Kasza Tibi: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170515-kasza-tibi-elo-adasban-szaltozott.htmlKasza Tibi olyat csinált, amilyet még élő adásban soha ezelőtt. Forradalmi pillanatnak lehetünk szemtanúi: videó. TV + Sztárok--Vastag Csaba érezte, hogy véget ér számukra A Nagy Duetthttp://www.life.hu/sztarok/20170515-vastag-csaba-erezte-hogy-ki-fog-esni.htmlVastag Csaba és Ábrahám Edit számára véget ért A Nagy Duett című műsor. Az X-Faktor egykori sztárja nem bánja, hogy kiestek, egyedül partnerét sajnálja... TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGyőzike fellebbez a lefoglalt aranyak miatt: az összes Evelinéhttp://www.life.hu/sztarok/20170515-gyozike-fellebbez-a-lefoglalt-aranyak-miatt.htmlGyőzike házát kommandósok lepték el áprilisban, és sok mindent elvittek. A többi között azokat az aranyakat is, melyet Győző édesanyja Evelinre hagyott. A showman ezt nem hagyja annyiban. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.