Hujber Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, Hujber Ferenc egy időre elvonul a nyilvánosság elől.

Most nagyon sok dolgom lesz... Sok oldás, sok medi, és remélem sok gyógyulás... Augusztus elején megírom... Addig is a megbántottaktól bocsánatot kérek elég sok f*szságot kellet törölnöm moderálnom, javítanom... Köszi Ti 2000 ember hogy a szigetemen vagytok...❤️❤️❤️❤️❤️ Kikapcs... - írta ki közösségi oldalára a színész.

Hujber Ferenc az utóbbi időben tévés ámokfutásaival és sorozatos botrányaival hívta fel magára a figyelmet. Legutóbbi perpatvaruknál már a rendőrséget is ki kellett hívni, és a gyámügy is elkezdett vizsgálódni a családnál.

Hujber Feri a Mokkában Forrás: TV2

A színésznek azonban össze kell kapnia magát, nyáron ugyanis a Valami Amerika 3 forgatásán számítanak rá, és színházi bemutatói is lesznek.

Hujber ezért úgy döntött, egy időre elvonul, és kipiheni magát.

Gesztesi Károly nyilatkozott a Borsnak kollégája állapotáról: "Az igaz, hogy most elmegy pihenni. De ugyanúgy tartjuk a kapcsolatot, mint korábban. A napokban például két napig szaunáztunk együtt. Most is találkoztunk, a kisfiával volt, akivel arról beszélgettek, hogy mit kellene sportolnia. Állítom, hogy Ferkó remek állapotban van, nincs vele gond."

A lap színházi forrásokból úgy értesült, Hujber Ferit főnökei is nyomatékosan kérték, pihenjen rá a nyári időszak munkáira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.