Music Fm Pintér Adrienn Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Adrienn már jó ideje nincs képernyőn, mint friss posztjából kiderült, rádiósként folytatja. 

"Most már nem titok! Nagyon izgulok" – írta ki Ada, és a Music Fm is megosztotta a hírt: "BRÉKING! Ada mostantól a 89.5 Music Fm csapatát erősíti. Fogadjátok szeretettel, és hallgassátok őt szombaton és vasárnap délután 5 órától!"

A média tette tönkre Tóth Vera kapcsolatáthttp://www.life.hu/sztarok/20170527-a-media-tette-tonkre-toth-vera-kapcsolatat-mondta-el-a-ridikulben.htmlTóth Vera úgy érzi, a média, azaz konrétan a róla és exéről megjelent újságcikkek miatt ment tönkre kapcsolata. TV + SztárokOrigo200 forintért akár házhoz is megy Bea asszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20170527-200-forintert-akar-hazhoz-is-megy-fozni-bea-asszony.htmlBeindult az üzlet a Gáspár családban, amióta Bea megnyerte a Konyhafőnök VIP versenyt. Győző egyből meglátta az üzleti lehetőséget, és piacra dobta felesége tehetségét. TV + SztárokOrigoÍgy szexelt az Exek Franciska és Tamás (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170524-igy-szexelt-az-exek-franciska-es-tamas-a-villaban.htmlMár csak öten vannak játékban az Exek az édenben fődíjáért. Milán - úgy tűnik - pár nélkül folytatja a játékot, Tamás és Franci összeszokott párosként, Norbi pedig - Zsuzsi távozása után - azonnal rámozdult Bernire.TV + SztárokOrigoSzázmilliós autót vett Berki Krisztián Natinakhttp://www.life.hu/sztarok/20170527-szazmillios-autot-vett-berki-krisztian-natinak-lanyanak.htmlBerki Krisztián szerint jó befektetés már most autót venni kislányának. Asszisztensének elárulta, a kocsi, amit megvett Natinak, körülbelül százmillió forintba került... TV + Sztárok--Házasság első látásra - Ezért válik Lilian és Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20170524-hazassag-elso-latasra-ezert-valik-lilian-es-balazs.htmlAz RTL Klub Reggelijében beszélt válásukról Lilian és Balázs. Elmondták, miért nem sikerült a házasságuk, és anno kamerák előtt miért mondtak igent. TV + SztárokOrigoŐk érkeztek meg eddig Pippa Middleton esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20170520-ok-erkeztek-meg-eddig-pippa-middleton-eskuvojere-harry-vilmos.htmlMár tényleg nincs sok idő, hogy Pippa Middleton kimondja a boldogító igent 41 éves bankár vőlegényének, James Matthewsnak. A vendégek már el is kezdtek gyülekezni: a legközelebbi rokonság - egy része legalábbis - megérkezett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.